Nomads: «Την Καλογρίδη γριά; Θα σέβεσαι!» -Το Twitter τα βάζει με τον συμπαίκτη της που μίλησε για ηλικίες! [εικόνες]

Χωρίς αμφιβολία οι ευφάνταστοι, γεμάτοι χιούμορ, αλλά και… ραδιούργοι χρήστες του Twitter έχουν ξεχωρίσει, από το πρώτα κιόλας επεισόδ...

A+ A-

Χωρίς αμφιβολία οι ευφάνταστοι, γεμάτοι χιούμορ, αλλά και… ραδιούργοι χρήστες του Twitter έχουν ξεχωρίσει, από το πρώτα κιόλας επεισόδιο, τη δική τους αγαπημένη περσόνα από το Nomads: Την Νατάσα Καλογρίδη. 
Μετά το πρώτο επεισόδιο την σχολίασαν ποικιλοτρόπως. Xθες, μετά την προβολή του δεύτερου, έσπευσαν, όμως, να την υπερασπιστούν. Συμπαίκτης της ούτω λίγο ούτε τής είπε ότι είναι… υπερήλικη. Για την ακρίβεια δεν την ενέταξε στην κατηγορία των «νέων γυναικών» κάτι το οποίο το Twitter μετέφρασε ότι την χαρακτήρισε «γριά», με τους χρήστες του να σπεύδουν να την υπερασπιστούν. «Την Νατάσα, την Νατάσα ρε; Θα σέβεσαι», «Η Νατάσα Καλογρίδη είναι ιδέα» και πολλά άλλα παρόμοια. 
Ολα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της ομάδας της Ζούγκλας, η οποία έχασε χθες στο αγώνισμα και αναγκάστηκε να βγάλει δύο παίκτες προτεινόμενους. Πρώτος προτεινόμενος ο Φώτης Φιλιπόππουλος τον οποίο υπέδειξε ο αρχηγός της ομάδας, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Ο δεύτερος όμως προτεινόμενος θα έβγαινε κατόπιν ψηφοφορίας στην οποία θα συμμετείχε όλη η ομάδα. 
Ετσι, ένας ένας από τους παίκτες ονομάτιζαν τον συμπαίκτη τους που προτείνουν ως υποψήφιο για αποχώρηση.
Οταν ήρθε η σειρά του Παναγιώτη Βασιλάκου, πρώην ποδοσφαιριστή, μοντέλου και εκπροσώπου της Νεολαίας της Τελείας του Απόστολου Γκλέτσου, την Νατάσα Καλογρίδη την περίμενε μια τεράστια έκπληξη…
«Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να δώσω μια ευκαιρία στους νέους ανθρώπους», ψέλλισε ο Παναγιώτης κοιτώντας προς το μέρος της Καλογρίδη. «Ψηφίζω την Νατάσα», εξήγησε στη συνέχεια με την παίκτρια να κοιτά… άφωνη. «Εγώ θέλω να δώσω μια ευκαιρία στους νέους ανθρώπους έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους, η Νατάσα έχει κάνει την καριέρα της. Η Νατάσα είναι η μαμά μας στην παραλία. Είναι η πιο γρήγορη και δυνατή αγωνιστικά, αλλά… ». 
Η παρέμβαση του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, μόνο πυροσβεστική δεν ήταν. «Θα έλεγε κανείς βέβαια ότι πώς της το ξεπληρώνεις έτσι; Επέλεξε εσάς κι εσύ της το ξεπληρώνεις με μια ψήφο;», είπε ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στον Βασιλάκο. «Καλά τώρα, μην μας το πηγαίνεις έτσι, δεν είμαι άνθρωπος εγώ να το πηγαίνω έτσι», του ανταπάντησε ο παίκτης, με τον Αρναούτογλου να του το ξεκόβει: «Εγώ άσε με να το πηγαίνω όπως θέλω Παναγιώτη, γιατί εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Εσύ όμως μπορείς να απαντήσεις όπως θέλεις. Μου φαίνεται λίγο παράξενο από τη μία να την θαυμάζεις που ήρθε και από την άλλη να της λες να φύγει» . Ο Βασιλάκος αναγκάστηκε ξανά να ψελλίσει: «Πιστεύω θα την κρατήσει ο κόσμος..». Η απάντηση έγινε δεκτή από τον παρουσιαστή και η ψηφοφορία πήγε παρακάτω. 
Οταν, όμως ήρθε η ώρα της Νατάσας Καλογρίδη να ψηφίσει πλήρωσε τον Παναγιώτη Βασιλάκο με το ίδιο νόμισμα. «Πολύ γρήγορα θα πω τον Παναγιώτη», είπε. Η παρέμβαση Αρναούτογλου και πάλι για να… γαργαλίσει: «Τσαντίστηκες που μίλησε για πιο νέες γυναίκες και μεγαλύτερες;» την ρώτησε, με την Καλογρίδη να δηλώνει ότι δεν το κατάλαβε, δεν το άκουσε και να προσθέτει όλο νόημα: «Νέα παιδιά, εννοεί 10χρονα;». Ο Παναγιώτης Βασιλάκος για μια ακόμη φορά επιχείρησε να τα… ρίξει στον Αρναούτογλου με τον παρουσιαστή να του το ξεκόβει. 
Για την ιστορία, δεύτερος προτεινόμενος από την ομάδα της Ζούγκλας ήταν η Εύη Ιωαννίδου.
Το Twitter έδωσε ρέστα: 

Δείτε επίσης

Media 5022418792992585178

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item