Κούρδοι αντάρτες αλαλάζοντας ρίχνουν ρουκέτες σε Τούρκους και σκοτώνουν επτά (βίντεο)

Το διαδικτυακό κανάλι των Κούρδων ανταρτών του  Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν  ( PKK ), το  Gerîla TV , έδωσε νέο βίντεο στη δημοσιότητα...

A+ A-

Το διαδικτυακό κανάλι των Κούρδων ανταρτών του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), το Gerîla TV, έδωσε νέο βίντεο στη δημοσιότητα από φονική επίθεση που εξαπέλυσαν σε τουρκική θέση.
Η επίθεση που θα παρακολουθήσετε πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στον λόφο Πετρούτ, στην ύπαιθρο της επαρχίας Χακάρι στη νοτιοανατολική Τουρκία (τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν).
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου των Κούρδων ανταρτών, την επίθεση στην τουρκική θέση στον λόφο Πετρούτ πραγματοποίησαν κυρίως γυναίκες αντάρτισσες. Να σημειωθεί ότι χτύπησαν τους Τούρκους μέσα στο καταμεσήμερο, στις 13.30.
Οι Κούρδοι και οι Κούρδισσες χτύπησαν τους Τούρκους με ρουκέτες κι άλλα εκρηκτικά με αποτέλεσμα η κατασκήνωσή τους στην κορυφή του λόφου να πάρει φωτιά.
Σκοτώθηκαν επτά Τούρκοι στρατιώτες, ενώ το τουρκικό επιτελείο στρατού ανακοίνωσε πως σκοτώθηκε μόνο ένας.
Όπως θα δείτε στο βίντεο και αυτό έχει ένα ενδιαφέρον, οι Κούρδοι πλησίασαν μέσα στο καταμεσήμερο τις τουρκικές θέσεις δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τους Τούρκους, αν και φύλαγαν σκοπιά.
Μόλις οι Κούρδοι χτύπησαν τη θέση άρχισαν να αλαλάζουν πολεμικές ιαχές, οι οποίες προφανώς και συντέλεσαν στον τρόμο των Τούρκων στρατιωτών, που από ό,τι φαίνεται δεν κατάφεραν να απαντήσουν.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

Κόσμος 2018038224683687577

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item