Έδεσε και μαστίγωσε αρουραίο επειδή του έκλεψε το φαγητό (Βίντεο)

Ένας διεστραμμένος καταστηματάρχης έδεσε ένα ποντίκι σε ένα βάζο και το βασάνισε με ένα ραβδί αφού το άφησε να κλέψει φαγητό. Ο Μελαχ...

A+ A-

Ένας διεστραμμένος καταστηματάρχης έδεσε ένα ποντίκι σε ένα βάζο και το βασάνισε με ένα ραβδί αφού το άφησε να κλέψει φαγητό.

Ο Μελαχάλι Ραμανά έδεσε το τρωκτικό με πράσινη σπάγκο που ήταν δεμένος στα άκρα του στο κατάστημά του στο Μυσόρη της νότιας Ινδίας.

Το ενοχλητικό βίντεο δείχνει ότι ο καταστηματάρχης χτυπά το ποντίκι τόσο σκληρά που το βάζο πέφτει στο πάτωμα.

Ένας διεστραμμένος καταστηματάρχης έδεσε ένα ποντίκι σε ένα βάζο και το βασάνισε με ένα ραβδί αφού το άφησε να κλέψει φαγητόΤο ποντίκι έμπαινε κάθε βράδυ στο κατάστημα του Ραμάνα, τρώγοντας τα είδη του παντοπωλείου του και καταστρέφοντας άλλα αντικείμενα.

Δεν ήταν σε θέση να πιάσει το τρωκτικό μέχρι πουτελικά έπεσε στην παγίδα του.

Τα βασανιστήρια καταγράφηκαν σε βίντεο 32 δευτερολέπτων που καταγράφηκε από τον φίλο του Ραμανά σε κινητό τηλέφωνο.Καθώς το ποντίκι κλαίει, ο Ραμανά ρωτάει επανειλημμένα: «Θα φάει αλεύρι και σιτάρι ξανά;»

Ο φίλος του ακούγεται να γελάει στο παρασκήνιο και λέει ότι το βίντεο θα φαινόταν καλό αν μπορούσε να προστεθεί μουσική.

Το βίντεο στη συνέχεια σταματά εκεί χωρίς να αποκαλύπτει τη μοίρα του ζώου.

Ο Μελαχάλι Ραμανά έδεσε το τρωκτικό με πράσινο σπάγκο που ήταν δεμένος στα άκρα του στο κατάστημά του στο Μυσόρη της νότιας ΙνδίαςΟ υπεύθυνος για την καλή διαβίωση των ζώων, Άντονι Ρούμπιν, από την Ινδία, χαρακτήρισε το βίντεο «ενοχλητικό».

Είπε: «Αυτό είναι πραγματικά ένα ενοχλητικό βίντεο. Δεν ξέρω πού κατευθύνεται ο κόσμος. Πώς μπορεί κάποιος να βασανίσει ένα τέτοιο ζώο;»

«Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν σοβαρή απειλή για την κοινωνία και πρέπει να ληφθούν ενέργειες εναντίον αυτών, ώστε να γνωρίζουν τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι το ζώο αυτό. Αυτό είναι βασανιστήριο. »Δείτε το βίντεο.

Δείτε επίσης

Περίεργα 2320057073011495371

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item