Αυτός είναι ο μόνος Ελληνας που δέχθηκε η Κάρλα Μπρούνι στο καμαρίνι της -«Εχουμε διαταγή… »[βίντεο]

Μπορεί να παρευρέθηκαν στο κονσέρτο της Κάρλα Μπρούνι πολλά πρόσωπα από την εγχώρια showbiz, τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο, αλλά εκ...

A+ A-

Μπορεί να παρευρέθηκαν στο κονσέρτο της Κάρλα Μπρούνι πολλά πρόσωπα από την εγχώρια showbiz, τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο, αλλά εκείνη δεν θέλησε να δεχτεί κόσμο στον καμαρίνι της, εκτός από τον Βασίλειο Κωστέτσο, τον οποίο και γνώρισε.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος γνωρίζει την Κάρλα Μπρούνι εδώ και 24 χρόνια πήγε μετά το τέλος της συναυλίας στο καμαρίνι της, καθώς είχε προηγηθεί κάλεσμα από την ίδια.
Ο σχεδιαστής αποκάλυψε όλο το σκηνικό στο Happy Day, αναφέροντας πως η τραγουδίστρια είχε περπατήσει στην πασαρέλα με ρούχα του Έλληνα σχεδιαστή.
«Περίμενε όλος ο κόσμος και λένε έχουμε διαταγή από την κυρία Μπρούνι, μόνο ο κύριος Κωστέτσος να περάσει μέσα. Ήταν απίστευτη στη σκηνή. Ενθουσιασμένη με την Ελλάδα.
Χθες το βράδυ την ώρα που περπατούσα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν εκείνη να μου πει αν θα έρθω να τη δω και ότι θα είναι αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα. Με την Carla δουλέψαμε πριν 24 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά αποκαλύπτωντας λεπτομέρειες από την συνάντηση τους.

Δείτε επίσης

Lifestyle 735739960604836752

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item