Πέθανε η Βέτα Μπετίνη: Όσα είχε αποκαλύψει για την περιπέτεια υγείας της

Η γνωστή ηθοποιός Βέτα Μπετίνη που έφυγε σήμερα από τη ζώη είχε  συγκλονίσει όταν είχε αποκαλύψει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μ...

A+ A-

Η γνωστή ηθοποιός Βέτα Μπετίνη που έφυγε σήμερα από τη ζώη είχε  συγκλονίσει όταν είχε αποκαλύψει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την περιπέτεια υγείας της
Ηθοποιός, στιχουργός και κειμενογράφος, η Βέτα Μπετίνη έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τις ταινίες της δεκαετίας του '80, αλλά και τη συμμετοχή της σε σειρές στην ιδιωτική τηλεόραση, όπως το δημοφιλές «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη» των Ρήγα-Αποστόλου. Η κ. Μπετίνη ασχολούνταν και με τη συγγραφή, ενώ ήταν η στιχουργός αγαπημένων τραγουδιών, όπως του «Μη γυρίσεις», των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, το οποίο είχε γράψει μαζί με τον Τάκη Μπουρμά.
Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις  της και ειχε αποκαλύψει το πρόβλημα της υγείας της που την ταλαιπώρησε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν μίλησε για την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου που έκανε στο κεφάλι μόλις πριν από πέντε μήνες.
«Συγκινήθηκα γιατί έχω πολλά χρόνια να βγω, δεν ήθελα να βγω και αν δεν ήσουν Γρηγόρη, δεν θα έβγαινα. Δεν θέλω να κλαίω. Δεν φοβάμαι μην με παρεξηγήσουν, ποιος τους χεζ@@. Σταμάτησα από το θέατρο πριν δέκα χρόνια και έπεσα σε κατάθλιψη. Νόμιζα ότι ήταν κατάθλιψη κι εγώ και το παιδί μου και τους ταλαιπώρησα λίγο. Στο τέλος έγινε πιο βαρύ το επεισόδιο, οπότε ένας υπέροχος γιατρός νευροχειρουργός, αφού έκανα διάφορες εξετάσεις είδε ότι έχω ένα “τέρας” στο κεφάλι μου. Εδώ δεν το αναλάμβαναν γιατί έλεγαν ότι μπορεί να πεθάνω στο χειρουργείο, στην εντατική. Με έστειλαν στη Γερμανία σε έναν καταπληκτικό γιατρό, έκατσα ένα μήνα και μου το αφαίρεσε όλο, έγινα καλά. Είχα τεράστιο όγκο και πάνω στο συναίσθημα».
Η ηθοποιός μίλησε και για την σχέση της με την πολύ καλή της φίλη Τζέση Παπουτσή: «Η Τζέσυ Παπουτσή με βοήθησε πάρα πολύ με τον άντρα της και ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί γιατί κλαίμε και οι δύο και δεν μπορούμε να βρεθούμε. Θα ιδωθούμε όμως τώρα, ήρθε η ώρα της. Το χειρουργείο έγινε πριν πέντε μήνες, ακόμα είμαι σε ανάρρωση, αλλά εγώ ήμουν καλά από τον πρώτο μήνα. Το μόνο μου θέμα είναι το πόδι, που δεν έχει πρόβλημα, απλά χρειάζεται κολύμπι και φυσιοθεραπεία».
Η Βέτα Μπετίνη εμφανίστηκε τελευταία φορά στο Σταυρό του Νότου Plus σε μια μουσικοθεατρική παράσταση που έστησε με την κόρη της και τον ηθοποιό Δημήτρη Χαβρέ. Εκτός από ηθοποιός, στιχουργός και κειμενογράφος η Βέτα Μπετίνη ήταν θεραπεύτρια 2ου βαθμού Ρέικι.

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Lifestyle 1768084455866868025

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item