Η Μίλα Κούνις δίνει στην κόρη της κρασί από την ημέρα που γεννήθηκε

Το κρασί αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο σχεδόν σε όλες τις εβραϊκές τελετές. Το αλκοολούχο ποτό από σταφύλια θεωρείται ως σύμβολο χαράς...

A+ A-

Το κρασί αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο σχεδόν σε όλες τις εβραϊκές τελετές. Το αλκοολούχο ποτό από σταφύλια θεωρείται ως σύμβολο χαράς, εορτασμού και της απόλυτης απελευθέρωσης.
Φαίνεται όμως πως η Μίλα Κούνις, παίρνει αυτές τις τελετές πολύ σοβαρά που φροντίζει και η τρίχρονη κόρη της να παίρνει μια γεύση από την παράδοση. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 34χρονη ηθοποιός, αποκάλυψε πως κάθε Παρασκευή δίνει στην κόρη της Wyatt Isabelle μια γουλιά κρασί. Η σύζυγος του Άστον Κούτσερ, πρόσθεσε επίσης ότι τηρεί τον εβραϊκό θρησκευτικό νόμο Shabbat που πραγματοποιείται λίγα λεπτά πριν το ηλιοβασίλεμα τα βράδια της Παρασκευής.
«Στο Shabbat πίνεις μια γουλιά κρασί», είπε στη συνέντευξή της στο Extra TV και συμπλήρωσε «Η κόρη μου το κάνει αυτό από την στιγμή που γεννήθηκε. Κάθε Παρασκευή το πρωί ξυπνάει και της λέω ότι είναι Παρασκευή, κι εκείνη απαντάει "Μπορώ να πιω κρασί!"».

Δείτε επίσης

Lifestyle 8720971611432557035

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item