Η απίστευτη Μπέτυ Μαγγίρα παραδέχεται ότι άλλαξε την ηλικία της [βίντεο]

Εχει χιούμορ, είναι ακομπλεξάριστη και για αυτό δεν διστάζει να δηλώσει ότι απλά… έχει αλλάξει την ηλικία της! Ναι, στο Ιντερνετ εννοούμ...

A+ A-

Εχει χιούμορ, είναι ακομπλεξάριστη και για αυτό δεν διστάζει να δηλώσει ότι απλά… έχει αλλάξει την ηλικία της! Ναι, στο Ιντερνετ εννοούμε. 
Ολα ξεκίνησαν όταν διαπίστωσε ότι αναγραφόταν λάθος η ηλικία της στο Ιντερνετ. Ετσι, έβαλε τον σύζυγό της να το διοθρώσει και αφού μπήκε στον κόπο την… πείραξε και λίγο! 
«Ήταν λάθος. Εσύ άμα έμπαινες μέσα και σε έδειχνε μεγαλύτερο δεν θα αισθανόσουν κάπως; Και είμαι και γυναίκα. Δεν ήταν και ένα – δύο, ήταν πέντε. Μη σου πω και παραπάνω, δεν θυμάμαι. Αφού μπήκα και το έκανα, έπρεπε και να «τσιμπήσω» και κάτι παραπάνω, να το βάλω λίγο πιο κάτω. Δεν ξέρω πως, ο άντρας μου το έκανε. Σε αυτά είναι φοβερός» είπε στην κάμερα του Happy Day η Μπέττυ Μαγγίρα.
Η ίδια στο παρελθόν έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξη της στο περιοδικό People πως δεν της αρέσει να λέει την ηλικία της…«Δεν μου αρέσει να τη λέω γιατί με σοκάρουν οι αριθμοί, όχι επειδή είναι μικροί ή μεγάλοι, αλλά γιατί με κάνουν να συνειδητοποιώ πως ο χρόνος μου τελειώνει και δεν θα προλάβω να κάνω αυτά που έχω σκεφτεί και ονειρευτεί».
Η ίδια εξάλλου έχει σοκαριστεί αρκετές φορές από δημοσιεύματα που αναφέρουν λάθος την ηλικία της.

Δείτε επίσης

Lifestyle 1071726491779768701

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item