Οι συνεχείς παράξενοι κεραυνοί ανάμεσα σε δυο ουρανοξύστες στην Σαγκάη - Βίντεο

Συνέβη ένα πολύ περίεργο φαινόμενο ανάμεσα σε 2 ουρανοξύστες εμφανίζονταν αστραπές στη συγκεκριμένοι τοποθεσία σαν να υπήρχε μια ενερ...

A+ A-

Συνέβη ένα πολύ περίεργο φαινόμενο ανάμεσα σε 2 ουρανοξύστες εμφανίζονταν αστραπές στη συγκεκριμένοι τοποθεσία σαν να υπήρχε μια ενεργειακή αλληλοσύνδεση αγνώστου ισχίου και προελεύσεως. Στην συνεχεία εμφανίστηκε μια αιωρούμενη φιγούρα στον αέρα που προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Κάποιος απλός παρατηρητής αυτών των περίεργων φαινομένων θα θεωρήσει πώς πρόκειται για ένα ηλεκτρομαγνητικό σόου που μάλλον έχει σκοπό να τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή από αλλά πάλι σημαντικά γεγονότα.

Το ενδιαφέρον είναι πώς το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά στο ίδιο μέρος προκαλώντας μάλιστα και έναν χαρακτηριστικό θόρυβο.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό το σημείο στον αέρα και το χαρακτηριστικό είναι πώς μετά από αυτές τις περίεργες εμφανίσεις έχουμε περίεργα φαινόμενα σε πολλά αεροδρόμια όπως το Φρανκφούρτης, Μελβούρνης, Σιγκαπούρης, Ζυρίχης και λοιπά. Ενώ σημειώνεται μπλοκαρίζονταν λειτουργίες ηλεκτρονικών υπολογιστών και Laptops.

Όπως αποδεικνύεται πίσω από τα περίεργα γεγονότα και φαινόμενα βρίσκεται η εταιρία Amadeus.
Τι είναι αυτή η Amadeus, η Amadeus είναι μια μεγάλη εταιρία τεχνολογικών εφαρμογών που είναι υπεύθυνη και ελέγχει όλα τα συστήματα των επικοινωνιών των αερογραμμών και των ταξιδιωτικών εταιριών σε όλο τον κόσμο.

Επίσης ελέγχει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στα μεγάλα ξενοδοχεία και στις μεγάλες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Όλα αυτά πρέπει να έχουν σχέση με την δημιουργία ισχυρών ενεργειακών πεδίων στην ατμόσφαιρα και είναι πολύ πιθανόν σε συνεργασία με το HARPP να έχουν προκαλέσει τα τελευταία ισχυρά καιρικά φαινόμενα, τυφώνες και λοιπά με καταστρεπτικότατες συνέπειες.

Δείτε επίσης

Περίεργα 8591140610547550131

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item