Δώρα Ζέμπερη: Ο πατέρας με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της κόρης του

Ο πατέρας της Δώρας με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της κόρης του», δήλωσε ο συνήγορός του Απόστολος Λύτρας...

A+ A-

Ο πατέρας της Δώρας με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της κόρης του», δήλωσε ο συνήγορός του Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm με τον Νίκο Στραβελάκη, απαντώντας στις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο πελάτης εμπλέκεται στο έγκλημα, λόγω της κατάθεσής του ότι βρέθηκε στο Β’ Νεκροταφείο, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της κόρης του.
Πρόσθεσε όμως ότι δεν μπορεί να πάρει καμία δέσμευση αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας για το έγκλημα.
Εξηγώντας πώς βρέθηκε ο Κώστας Ζέμπερης με το ταξί στο Β νεκροταφείο, μετά τη δολοφονία της Δώρας, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ισχυρίστηκε ότι πριν από την επίσημη κατάθεσή του που έγινε χθες, «το είχε ήδη εκμυστηρευτεί στην αστυνομία».
Είπε επίσης ότι «έχει δώσει λεπτομερώς, στην αστυνομία όλη την διαδρομή που έκανε με το ταξί από το Μαρούσι έως το Β’ Νεκροταφείο».
Ο κ. Λύτρας σημείωσε ωστόσο ότι "δεν το θεωρώ σωστό από την πλευρά μου, σαν δικηγόρος, πριν τελειώσει η έρευνα της αστυνομίας να αρχίσω να κάνω σενάρια για το τι έχει συμβεί, για το ποιος είναι ο δολοφόνος".
Σχετικά με το γεγονός ότι ο Κώστας Ζέμπερης δεν είπε από την πρώτη στιγμή ότι βρισκόταν έξω από το νεκροταφείο το απόγευμα της δολοφονίας της κόρης του, ο κ. Λύτρας απάντησε: "Στην αστυνομία το είπε, το ήξεραν κι άλλοι ότι είχε περάσει από εκεί. Το ότι του διέφυγε να το πει στους δημοσιογράφους δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό για να γίνει θέμα".
Ο δικηγόρος σημείωσε επίσης ότι χθες με δική του εντολή ο πατέρας της 33χρονης έφυγε από την πίσω πόρτα μετά την κατάθεση του στην αστυνομία. Τόνισε επίσης ότι ο πελάτης του δεν έχει κληθεί να ξανακαταθέσει.
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τόσο το ταξί όσο και τα όσα είπε ο πατέρας της 32χρονης σε μια προσπάθεια να βεβαιώσουν τα όσα είπε, αλλά και να εντοπίσουν την ταυτότητα του άνδρα που όπως περιέγραψε ο πατέρας είναι γύρω στα 35.

Οι αστυνομικοί ωστόσο δεν στέκονται μόνο στις καταθέσεις. Ήδη έχουν ερευνήσει το σώμα της άτυχης 32χρονης και σύμφωνα με τα στοιχεία έχουν εντοπίσει ίχνη NDA του ανθρώπου που της αφαίρεσε τόσο άγρια τη ζωή.

Τα αποτελέσματα θα δώσουν ώθηση στις έρευνες καθώς πρώτα απ’ όλα θα ξεκαθαρίσει και το γένος του δράστη.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 554451133878618355

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item