Δώρα Ζέμπερη: Η απόλυτη ανατροπή στις έρευνες της Αστυνομίας για το δολοφόνο

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο Β’ Νεκροταφείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης... (18/10/2017) πιστεύουν τώρα οι αστυνομικοί ότι θα ...

A+ A-

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο Β’ Νεκροταφείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης...
(18/10/2017) πιστεύουν τώρα οι αστυνομικοί ότι θα δώσουν τη λύση στο μυστήριο της δολοφονίας της Δώρα Ζέμπερη.

Οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες στο χώρο του κοιμητηρίου, το οποίο και «ξεσκονίζουν» για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο τους βγάλει από το αδιέξοδο.

Η πρώτη φάση των ερευνών στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, κι έτσι τώρα στρέφονται στο σημείο του εγκλήματος, με την ελπίδα να μπορέσουν εκεί να βρουν τη λύση στο έγκλημα.

Οι εργαζόμενοι στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αλλά και όσοι βρίσκονταν εκεί την ώρα του φόνου έχουν δώσει ήδη κατάθεση στην Ασφάλεια, απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «αν είδαν κάποιον να φεύγει βιαστικά και αναστατωμένος από το χώρο».


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποκλείσει το ενδεχόμενη η αδικοχαμένη Δώρα να είχε δώσει ραντεβού με κάποιον.

Έτσι, τα δύο πιο πιθανά σενάρια αυτή τη στιγμή είναι είτε να συνάντησε κάποιον που γνώριζε και μετά από καυγά εκείνος να τη σκότωσε ή να της επιτέθηκε κάποιος μανιακός για να τη ληστέψει και να τη δολοφονήσει.

Δικηγόρος πατέρα: Τον «φωτογράφιζαν» ως δολοφόνο…

Την ίδια ώρα, στο γεγονός ότι κοινή γνώμη και ΜΜΕ «φωτογράφιζαν» ως δολοφόνο τον πατέρα της 32χρονης εφοριακού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη.

«Τι να πει αυτός ο πατέρας…», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο κ. Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, προσθέτοντας πως «ο πατέρας βγήκε πια από το κάδρο και δεν είπε ψέματα».


Υποστήριξε πως ο Κώστας Ζέμπερης δεν έπεσε σε αντιφάσεις, αλλά έκανε λάθος σε κάποιες ώρες. Όπως τόνισε, πέρασε όντως από το Β’ Νεκροταφείο και επιβίβασε πελάτη, αλλά άλλη ώρα από εκείνη που αρχικά είχε πει.

«Το ταξί έχει μηχάνημα τηλεματικής, ένα είδος "κοριού" που καταγράφει το δρομολόγιο», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι ο πελάτης του πράγματι δεν είχε καμία επικοινωνία με τη μία κόρη του, είχε, όμως, καλή σχέση με το γιο του, αλλά και την 32χρονη Δώρα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του δικηγόρου του πατέρα της 32χρονης:

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Ελλάδα 9017017070812993068

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item