Τι δοκίμασε το Σάββατο ο Λεμονής

Πως ξεκίνησε το δίτερμα με τους Νέους Ο Τάκης Λεμονής δούλεψε το Σάββατο και το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Βασικός και σε καλή κατάσταση ...

A+ A-

Πως ξεκίνησε το δίτερμα με τους Νέους
Ο Τάκης Λεμονής δούλεψε το Σάββατο και το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Βασικός και σε καλή κατάσταση ήταν ο Μποτία. Κίπερ ήταν ο Χουτεσιώτης, άμυνα με Φιγκέιρας, Μίλιτς, Ένγκελς και Μποτία (σ.σ. στόπερ ο Ισπανός με τον Βέλγο και δεξί μπακ με Φιγκέιρας και αριστερά με Μίλιτς) και στο κέντρο ο Ζντιέλαρ εξάρι με τον Ζιλέ οκτάρι και δεκάρι ο Μάριν. Στα… φτερά οι Καρσελά και Πάρντο και φορ ο Τζούρτζεβιτς. Η διάταξη ήταν για 4-2-3-1 αλλά ο Λεμονής επεδίωξε να εφαρμόσει και το 4-3-3.
Ο Ισπανός στόπερ και αρχηγός Μποτία έδειχνε σε καλή κατάσταση, κάτι σημαντικό για την συνέχεια γιατί υπολογίζεται. Στην ροή της αναμέτρησης μπήκαν και οι Παπέ Αμπού Σισέ, Μάρτινς και Βούκοβιτς, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής.
Στο β’ μέρος ορισμένοι παίκτες των Νέων πήγαν και στους μεγάλους και… μπέρδεψε το πράγμα. Ο Λεμονής έδειχνε αρκετά ικανοποιημένος ως προς την διάθεση αρκετών παικτών του στο δίτερμα με τους Νέους.

Δείτε επίσης

Αθλητικά 7121667346446771202

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item