Η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο: Κοστίζει πιο πολύ κι από ένα σπίτι

Μία Birkin του οίκου Hermes έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί ποτέ σε δημοπρασία για τσάντα. Συγκεκ...

A+ A-

Μία Birkin του οίκου Hermes έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί ποτέ σε δημοπρασία για τσάντα. Συγκεκριμένα, σε δημοπρασία που έγινε στο Χονγκ Κονγκ, η συγκεκριμένη «Himalaya» τσάντα Birkin πουλήθηκε για 380.000 δολάρια.
Η τσάντα αυτή, δημιουργήθηκε το 2014, είναι φτιαγμένη από δέρμα κροκόδειλου και το χερούλι της έχει 205 διαμάντια και χρυσές αγκράφες 18 καρατίων.
Όπως αναφέρει το Harper's Bazaar, η τσάντα έχει πάρει το όνομά της, λόγω του χρώματός της, το οποίο γίνεται από γκρίζο σε λευκό περλέ, θυμίζοντας τα βουνά. Η εταιρεία αναφέριε ότι η τσάντα αυτά είναι ιδιαίτερα σπάνια και λέγεται ότι φτιάχνονται μόνο μία ή δύο τον χρόνο, λόγω του χρόνου που απαιτείται για να βαφτεί το δέρμα στο σωστό χρώμα.
Η δημοπρασία έγινε από τον οίκο Christie's που δεν αποκαλύπτει το όνομα του αγοραστή. Η προηγούμενη τσάντα που κατείχε το ρεκόρ ήταν και πάλι μία Birkin, η οποία πουλήθηκε το 2016 έναντι 300.000 δολαρίων.

Δείτε επίσης

Διάφορα 4183397457940582141

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item