Ήταν έτοιμοι να παντρευτούν όταν η κορούλα τους διαγνώστηκε με καρκίνο. αυτό που ακολούθησε σκόρπισε συγκίνηση σε όλο τον πλανήτη!

Καθώς πλησίαζε η ημέρα του γάμου των γονιών της, η τεσσάρων ετών Paige θα έλεγε περήφανα σε όλους όσους συναντήθηκαν ότι επρόκειτο να ...

A+ A-

Καθώς πλησίαζε η ημέρα του γάμου των γονιών της, η τεσσάρων ετών Paige θα έλεγε περήφανα σε όλους όσους συναντήθηκαν ότι επρόκειτο να είναι το παρανυφάκι τους.

Η Paige ήταν ένα ευτυχισμένο και υγιές τετράχρονο κορίτσι όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από τρομερούς πονοκεφάλους πριν από δύο μήνες.

Στη συνέχεια, όμως η Paige διαγνώστηκε απροσδόκητα με καρκίνο του εγκεφάλου και της δόθηκαν λίγες μόνο ημέρες για να ζήσει. Το μεγάλο της όνειρό να δει τους γονείς της να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου ξαφνικά φαινόταν αδύνατο.


Αλλά η θεία της Innez Stonnell αποφάσισε να κάνει την μεγαλύτερη επιθυμία της Paige  πραγματικότητα, σχεδιάζοντας έναν όμορφο γάμο στο νοσοκομείο της σε μόλις 24 ώρες.
Ήταν μια μαγική βραδιά για μια οικογένεια που ζει σε έναν εφιάλτη για τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες.

Tania became emotional as she got her hair and makeup done right next to her daughter's bed
Paige's parents Tania Miller and Jacob Skarratts (pictured) were emotional as they tied the knot in a beautiful hospital ceremony just a day after receiving the devastating news 

Η τετραετής Paige εκπλήρωσε το όνειρό της να είναι το παρανυφάκι στο γάμο των γονιών της, αφού επέσπευσαν την τελετή όταν της δόθηκε μόλις μια εβδομάδα για να ζήσει.

Οι γονείς της Paige, Tania Miller και Jacob Skarratts Απεικονίζονται συντετριμμένοι να ανταλλάσουν όρκους στην όμορφη τελετή του νοσοκομείου μια μέρα μετά την ανακοίνωση των καταστροφικών ειδήσεων.

But they were overjoyed that Paige was able to be a part of their special day. For months she had excitedly been telling strangers she would be their flower girl in a wedding next year

«Ούρλιαζε ξαφνικά απο τους πόνους  ενώ έπαιζε», δήλωσε ο Innez στην Daily Mail Australia. «Τώρα γνωρίζουμε ότι ήταν από τον όγκο».
Η μητέρα της Paige Tania Miller πήρε την κόρη της στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης, αλλά οι γιατροί της είπαν ότι ήταν απλά ένας πονοκέφαλος παρά το γεγονός ότι το πρόσωπό της είχε αρχίσει να προδίδει τα χειρότερα.

Κατέγραψαν την Paige για εξετάσεις που θα γίνονταν αναγκαστικά σε μερικούς μήνες, καθώς θα χρειαζόταν να κλείσουν το ραντεβού πολύ νωρίτερα.

Paige (pictured here with her mum and two-year-old sister Imogen) was diagnosed with a brain tumour the size of a lemon just weeks ago 

Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, η Paige χτυπήθηκε για άλλη μια φορά από μια φοβερή κεφαλαλγία και αυτή τη φορά το πρόσωπό της έπεσε ακόμα πιο αισθητά », είπε η Innez.
Ο πατέρας της, Ιακώβ Σκαρράτς, πήρε αμέσως τη Paige πίσω στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης, όπου ο παιδίατρος έσπευσε να βγάλει σε αξονική τομογραφία.

The nurses helped Paige get ready in her hospital bed with a gorgeous flower girl dress

Καθώς έσπασαν δάκρυα, οι γονείς ήξεραν ότι ήθελαν να παντρευτούν πριν χάσουν το κοριτσάκι τους για πάντα. Έτσι, η Innez αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό που θεωρούσε σωστό αμέσως.
«Κάτι που ήθελαν να κάνουν για τόσο πολύ καιρό ήταν να παντρευτούν και δεν μπορούσαν να αντέξουν τη σκέψη η Paige να μην είναι εκεί», εξήγησε η Innez.
«Προσφέρθηκα λοιπόν να τους βοηθήσω και ξεκίνησα αμέσως!»

The loving mother had been the first to take Paige to the hospital eight weeks ago, when she got an excruciating headache that left her in tears 

Η Innez αποφάσισε να επικεντρωθεί στις κύριες πτυχές που αφορούν ένα γάμο. Ζήτησε από το νοσοκομείο άδεια, βρήκε τα απαραίτητα για τον εορτασμό και πήρε ένα γαμήλιο φόρεμα για την Τάνια.
Ένας στενός φίλος της αδελφής της Innez έκανε το κέικ και μια μαμά από το νηπιαγωγείο της Paige που συνεργάστηκε με έναν συντονιστή γάμου οργάνωσε τη μουσική και τις διακοσμήσεις.
Ολόκληρος ο γάμος κόστισε 1.000 δολάρια. Ήταν μια μαγική βραδιά που όλη η οικογένεια δεν θα ξεχάσει ποτέ.

The entire family broke down in tears after the ceremony as they surrounded Paige 

Ένας Νοσοκόμος ντυμένος  Superman έκανε την Paige βόλτες γύρω από το διάδρομο μαζί με τη δύο ετών αδελφή Imogen.

On the wedding day, a nurse dressed as superman wheeled Paige down the aisle so she could fulfill her flower girl duties 

Τριάντα οικογένειες, φίλοι και νοσηλευτές παρακολουθούσαν τον Jacob και την Tania σε αυτές τις σπαρακτικές και υπέροχες ταυτόχρονα στιγμές στην αυλή του νοσοκομείου.

She was then joined by her mother Tania, who beamed as she was led down the grass courtyard in the hospital 

Και οι γονείς ξέσπασαν σε δάκρυα καθώς αγκάλιασαν την Paige και ενώνονταν με τα δεσμά της αιώνιας αγάπης.

Παρόλο που η Paige δεν μπόρεσε να ανοίξει τα μάτια της, η Τάνια και ο Ιακώβ ήταν ευτυχισμένοι που θα μπορούσαν να είναι εκεί και να αισθανθεί την αγάπη της οικογένειάς της γύρω της.

Paige's father Jacob couldn't help but get emotional as he gazed at his eldest child 

Η Paige εξακολουθεί να αγωνίζεται και η οικογένεια έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 28.000 δολάρια για την ιατρική της περίθαλψη στο GoFundMe.

Καθώς η κόρη τους συνεχίζει να μάχεται τον καρκίνο, η Tania και ο Jacob κρατούν την όμορφη μνήμη της Paige την ημέρα του γάμου τους – μία μνήμη που θα έχουν για πάντα.

«Ήταν η πιο ξεχωριστή μέρα», είπε η Innez.

«Αν μπορούσατε να νιώσετε το συναίσθημα της ατμόσφαιρας τη νύχτα, θα ήταν ανεκτίμητο».
πηγη

Δείτε επίσης

Ιστορίες 7441717755584942518

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item