«Ντόπες» αλλά και συστάσεις Λεμονή ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Έχετε τις δυνατότητες, δείξτε σε όλους ότι είστε οι καλύτεροι» Ο Τάκης Λεμονής φρόντισε να μιλήσει ξανά στους παίκτες του πριν το Π...

A+ A-

«Έχετε τις δυνατότητες, δείξτε σε όλους ότι είστε οι καλύτεροι»
Ο Τάκης Λεμονής φρόντισε να μιλήσει ξανά στους παίκτες του πριν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Ανάμεσα στα άλλα ο Έλληνας τεχνικός των Πειραιωτών επισήμανε προς τους παίκτες του στου Ρέντη: «Το τονίζω κατηγορηματικά να μην κοιτάτε την βαθμολογία και το που είναι ο Παναθηναϊκός. Το λέω ξανά για να το προσέξουμε όλοι μας.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να το κερδίζει ότι και εάν συμβαίνει. Έχετε τις δυνατότητες. Δείξτε σε όλους ότι είστε οι καλύτεροι. Παίζετε το πιο μεγάλο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας. Είστε στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να παρουσιαστείτε αντάξιοι ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Περιμένω από εσάς να μπείτε καλά αλλά και προσεκτικά στο ματς. Με μεγάλη διάθεση, πίστη και δύναμη. Μην επηρεαστείτε από κανέναν παράγοντα και ούτε από την έδρα. Εσείς το παιχνίδι σας. Είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσουμε και θεωρώ ότι μπορείτε να το κάνετε».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 5355346508316661752

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item