Ελένη Μενεγάκη: Εδωσε τέλος σε συνεργασία της με δημοσιογράφο στον «αέρα» [βίντεο]

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε εχθές πρεμιέρα και όσοι είχαν διαβάσει τα σχετικά δελτία Τύπου του Alpha περίμεναν να δουν στο πλευρό της την δημ...

A+ A-

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε εχθές πρεμιέρα και όσοι είχαν διαβάσει τα σχετικά δελτία Τύπου του Alpha περίμεναν να δουν στο πλευρό της την δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου.
Αυτό, όμως, δεν συνέβη γεγονός που δημιούργησε ερωτηματικά. Η απάντηση δόθηκε σήμερα από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, οι οποίες έλυσαν τη συνεργασία τους στον «αέρα» της εκπομπής.
«Τους διδύμους τους αγαπάμε. Με την τρέλα του, με την τσαχπινιά τους, με τη μη σταθερότητά τους, αλλά με το μυαλό τους, με το χιούμορ τους, με την εξυπνάδα τους. Κι έτσι, ή θέλουμε να είμαστε μαζί ή δεν θέλουμε. Αυτή την υπέροχη κυρία που θα δείτε απέναντί μου, που δεν θα την δείτε και πολύ, δίδυμος είναι. Είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου που φέτος κάποια στιγμή πήρα τηλέφωνο και της λέω: «Νάνσυ, πώς θα το έβλεπες μετά από τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε να βρεθούμε μαζί τηλεοπτικά»; Μου είπε «Ναι, αλλά έχω κάτι σε αναμονή». Λέω «Τι έχεις σε αναμονή»; Μου λέει: «Κοίταξε, αν εξαιρέσεις τα οικογενειακά μου, το περιοδικό και όλα τα υπόλοιπα, ετοιμάζω και μία παραγωγή για τον ΣΚΑΪ που δεν ξέρω ακόμα αν θα προχωρήσει». Και λέω κι εγώ: «Εντάξει Νάνσυ μου, αλλά εγώ πρέπει να βγω. Πες μου ένα ναι ή ένα όχι για να δω τι θα κάνω». «Κοίτα να δεις» μου λέει, «Πάμε και βλέπουμε!», είπε η Ελένη Μενεγάκη και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πρόσθεσε: «Ε, είδαμε»!
Οι δύο γυναίκες αναγκάστηκαν θερμά και η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε: «Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, αλλά δεν ήρθαν για τώρα. Εγώ επιφυλάσσομαι».
«Μετά από αυτό θα με ξαναπάρεις; Μα είσαι πιο τρελή εσύ! Ευχαριστώ που με κατάλαβες», σημείωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.
Βίντεο: zappit.gr

Δείτε επίσης

Media 8126097758660569520

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item