Ανατροπή στη διαθήκη του Χέφνερ: Αφήνει τεράστια κληρονομιά στη σύζυγό του

«Δεν της άφησε τίποτα», «εκτός διαθήκης η χήρα του Χέφνερ», «είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο». Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους τω...

A+ A-

«Δεν της άφησε τίποτα», «εκτός διαθήκης η χήρα του Χέφνερ», «είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο». Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον εκδότη του Playboy να έχει επιμεληθεί προσωπικά ώστε η 31χρονη σύζυγος του να μην λάμβανε ούτε δολάριο από την τεράστια περιουσία του.
Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ο Χιου Χέφνερ φρόντισε με το παραπάνω να αποκαταστήσει οικονομικά την Κρίσταλ Χάρις, με την οποία είχε παντρευτεί το 2012, όταν εκείνος ήταν 86 ετών.
Πράγματι, η Χάρις είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο δεν δικαιούται τίποτα από την κληρονομιά των 43 εκατομμυρίων δολαρίων και επιπλέον η ίδια δεν αναφέρεται πουθενά στη διαθήκη του. Όμως, στο ίδιο προγαμιαίο συμβόλαιο αναφέρεται ότι η σέξι ξανθιά παίρνει 5 εκατομμύρια δολάρια μετρητά καθώς και μια έπαυλη αξίας 7 εκατομμύριων δολαρίων στους λόφους του Χόλιγουντ, την οποία ο εκδότης είχε αγοράσει το 2013 και της είχε υποσχεθεί ότι θα της την αφήσει.
Η πολυτελής έπαυλη διαθέτει πισίνα, 4 κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια, home cinema και είναι διακοσμημένη σε μοντέρνο στυλ. Το λευκό κυριαρχεί στα έπιπλα, ενώ το πάτωμα είναι από οξιά. Η δε μοναδική θέα της, προσφέρεται απλόχερα μέσα από τα τεράστια αρχιτεκτονικά ανοίγματα.
 Ο φόρος ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης έπαυλης ανέρχεται στα 60.000 δολάρια ετησίως, αλλά με τα μετρητά που κληρονόμησε η χήρα του, μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα να τα καταβάλλει.

Δείτε επίσης

Lifestyle 2007423503827660279

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item