Δ. Πέλκας: Να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας

Με αρκετή δόση αυτοκριτικής παρέλαβε τα δύο βραβεία του Ο 24χρονος μέσος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας παρέλαβε τα βραβεία του στην Τούμπ...

A+ A-

Με αρκετή δόση αυτοκριτικής παρέλαβε τα δύο βραβεία του
Ο 24χρονος μέσος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας παρέλαβε τα βραβεία του στην Τούμπα και μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου έδειξε σαφή διάθεση αυτοκριτικής για την πορεία της ομάδας, ενώ έδειξε ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα του φετινού πρωταθλήματος.
Πιο αναλυτικά ο Πέλκας στις δηλώσεις του υποστήριξε:
Για τα δύο βραβεία που του έδωσε ο κόσμος: 
«Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για μένα ο προηγούμενος μήνας ήταν πολύ καλός κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό, να παίζω, να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».
Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς: 
«Κι εμάς δεν μας άρεσε η εμφάνιση στο Κύπελλο, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω από ότι χρειάζεται. Μερικές φορές, επειδή το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας, ίσως πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε απλά επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω σίγουρα αδιαφορία από κανέναν αλλά ίσως υπάρχει η λάθος σκέψη ότι θα κερδίσουμε απλά επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να μπαίνουμε στα ματς θεωρώντας ότι εμείς δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα κι έτσι να καταφέρνουμε να πάρουμε τις νίκες που πρέπει».
Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: 
«Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να είμαστε το ίδιο στα εντός και στα εκτός έδρας ματς. Ίσως ακόμη δεν έχουμε βρει την κατάλληλη χημεία εμείς οι παίκτες και προσπαθούμε να βρεθούμε μεταξύ μας. Ίσως αυτό είναι ένα κομμάτι γιατί είμαστε αλλιώς εντός κι αλλιώς εκτός».
Για το αυριανό ματς με τον  Αστέρα: 
«Θα μπούμε στο παιχνίδι σαν να είμαστε εμείς το αουτσάιντερ. Πρέπει να μπούμε και να ματώσουμε από το πρώτο λεπτό και να αποδείξουμε ότι γρήγορα μπορούμε να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο».
Για τον κόσμο: 
«Ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά στο γήπεδο. Και οι νέοι πήραν μία «γεύση» από την ανοικτή προπόνηση και θέλουν να δουν τον κόσμο δίπλα μας. Τους θέλουμε δίπλα μας στο γήπεδο, όταν υπάρχει αυτή η θετική ενέργεια όλα μπορούν να γίνου, το έχω ζήσει και στο παρελθόν».
Για το φετινό πρωτάθλημα: 
«Χρόνια έχω να δω ένα τέτοιο πρωτάθλημα, που όλοι χάνουν βαθμούς. Ελπίζω εμείς να κερδίζουμε τα ματς, να μην είμαστε αυτοί που θα χάνουμε βαθμούς. Αν φτάσουμε όλοι στο 100%, δεν θα έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και θα έρχονται οι νίκες».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 4696502394565444442

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item