Ο 50χρονος Άρης Σπηλιωτόπουλος ζει τον έρωτα με την 21χρονη σύντροφό του

Ζουν τον έρωτα τους και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η 21χρονη κούκλα σύντροφός του Φοίβη Γραμματικοπ...

A+ A-

Ζουν τον έρωτα τους και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η 21χρονη κούκλα σύντροφός του Φοίβη Γραμματικοπούλου έκαναν πρόσφατα μια ακόμη κοινή βραδινή έξοδο και φυσικά τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο Votanikos Plus όπου παρουσιάζει το ξεχωριστό του show o Τονυ Σφήνος. Ο Άρης και η Φοίβη αγαπούν ιδιαίτερα την νυχτερινή ζωή της Αθήνας και δεν είναι λίγες οι φορές που τους συναντάμε σε αγαπημένα στέκια ή να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις ή αλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.Σε αυτή την περίπτωση είχαν έναν παραπάνω λόγο να βρίσκονται σε αυτό το πρόγραμμα αφού ο Τόνυ Σφήνος είναι ο σύζυγος της αδρεφής της Φοίβης. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην τον τιμήσουν με την παρουσία τους.


Φυσικά, δεν σταμάτησαν να τραβούν φωτογραφίες και βιντεο με το κινητό τους ενώ ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί και διχαυτικοί ο ένας με τον άλλον.

Δείτε επίσης

Lifestyle 7007353995720569077

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item