4 πράγματα που όλες οι γυναίκες ευχόμαστε να καταλάβαιναν οι σύντροφοι μας χωρίς καν να μιλήσουμε!

Οι άντρες είναι υπέροχα πλάσματα. Ωστόσο, ως γυναίκες έχουμε την τάση να αναζητάμε την τελειότητα και δη όταν πρόκειται για τους...συντρ...

A+ A-

Οι άντρες είναι υπέροχα πλάσματα. Ωστόσο, ως γυναίκες έχουμε την τάση να αναζητάμε την τελειότητα και δη όταν πρόκειται για τους...συντρόφους μας.
Πολλές φορές, έχει τύχει σε όλες μας να πιάσουμε τον εαυτό μας να περιμένει υποσυνειδήτα κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές και αντιδράσεις από τον σύντροφο μας με έναυσμα ένα βλέμμα ή μια κίνηση μας.

Όταν, όμως, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, απογοητευόμαστε και νιώθουμε πως δεν επικοινωνούμε καλά με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας ή πως δε μας καταλαβαίνει όσο εμείς χρειαζόμαστε.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, 4 απλά πράγματα που θα θέλαμε να καταλαβαίνει από μόνος του ο σύντροφος μας χωρίς να του εξηγούμε κάτι!

1.     Την ανασφάλεια που νιώθουμε

Είναι στη γυναικεία μας φύση, να νιώθουμε ανασφαλεία και φόβο μήπως δεν είμαστε όσο καλές πρέπει ή μήπως δεν έχουμε πετύχει όλα όσα απαιτούνται. Η τάση μας για την τελειότητα είναι αυτή που μας ωθεί και μας δημιουργεί πολλές φορές αυτήν την αίσθηση ανασφάλειας. 

Ωστόσο, περιμένουμε από τον σύντροφο μας να το καταλάβει και να το σεβαστεί χωρίς να χρειαστεί να του εξηγήσουμε τους λόγους που πυροδοτούν αυτήν την ανασφάλεια.

2.     Την αγάπη μας για τη ρουτίνα

Είναι όμορφο και συναρπαστικό να βιώνεις αυτό το πρώτο ερωτικό σκίρτημα, να νιώθεις την καρδιά σου έτοιμη να σπάσει κάθε φορά που τον βλέπεις και το σώμα σου να ανατριχιάζει ολόκληρο. Ακόμη πιο ωραίο από αυτό, όμως, είναι η καθημερινή ρουτίνα. Η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη σου που σου δημιουργεί αυτή και οι στιγμές της.

3.     Το αμήχανο γελάκι που σημαίνει «όχι» ή «σταμάτα»

Αυτές είναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις για έναν άντρα. Να καταλάβει, δηλαδή, πότε πρέπει να σταματήσει μία συζήτηση ή να αρνηθεί μία πρόταση χωρίς να του μιλήσεις απλά και μόνο αφήνοντας ένα αμήχανο γελάκι να αιωρείται στην ατμόσφαιρα.

4.     Τα σήματα που του κάνεις στο κλαμπ

Στο κλαμπ μπορεί συμβούν πολλά και διάφορα. Μπορεί κάποιος να σε πλησιάσει ή να σε φλερτάρει άκοσμα ή να συμβεί το αντίθετο με εκείνον. Σε κάθε περίπτωση όμως, το δικό σου το βλέμμα θα πάρει φωτιά και τα μηνύματα που θα του στέλνεις περιμένεις να τα κάνει πραγματικότητα χωρίς να ξεστομίσεις ούτε λέξη!

Μη τους αδικούμε όμως έχουν και τα καλά τους και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ!

Δείτε επίσης

Διάφορα 779342562053910041

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item