Τέλος στο θρίλερ της ομηρίας του Μιχάλη Λεμπιδάκη – «Έμεινε 40 κιλά»

Τέλος στο θρίλερ της ομηρίας του Μιχάλη Λεμπιδάκη – Ο επιχειρηματίας απελευθερώθηκε σήμερα Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 μετά από αστυνομι...

A+ A-

Τέλος στο θρίλερ της ομηρίας του Μιχάλη Λεμπιδάκη – Ο επιχειρηματίας απελευθερώθηκε σήμερα Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 μετά από αστυνομική επιχείρηση – «Έμεινε 40 κιλά» αναφέρει αστυνομικός
Μετά από μισό χρόνο στα χέρια των απαγωγέων ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε στην οικογένειά του σώος, αβλαβής αλλά φανερά καταβεβλημένος.
Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Χανίων, στέφθηκε από επιτυχία, δίνοντας τέλος στο μαρτύριο του 53χρονου επιχειρηματία και της οικογένειάς του.
Πολύ αδυνατισμένος και καταβεβλημένος
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης σωματικά βρέθηκε σε γενικά καλή κατάσταση ωστόσο αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως, για τις συνθήκες κράτησης: Όλους αυτούς τους μήνες, τον κρατούσαν αλυσοδεμένο για να μην δραπετεύσει.
Επίσης υψηλόβαθμος αστυνομικός είπε στο ekriti.gr ότι ο επιχειρηματίας είχε χάσει πολλά κιλά όλους τους μήνες της ομηρίας. «Έμεινε 40 κιλά» ήταν η ακριβής έκφραση. Το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει στους αστυνομικούς ήταν ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Δείτε επίσης

Ελλάδα 7874148370154296821

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item