Θρήνος για τον 15χρονο Κωνσταντίνο: Πώς έγινε η τραγωδία που του στοίχισε τη ζωή

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι του άτυχου μαθητή Δεν το χωράει ανθρώπου νους το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε κοντά στο...

A+ A-

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι του άτυχου μαθητή
Δεν το χωράει ανθρώπου νους το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε κοντά στον εμπορευματικό σταθμό στο Μεζούρλο στη Λάρισα.
Ο 15χρονος Κωνσταντίνος Μπαμπανιάρης κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα όταν έπεσε στις γραμμές του ΟΣΕ, ενώ έκανε γκράφιτι ή παρκούρ όπως λένε οι πληροφορίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού χτυπήθηκε από το ρεύμα, τα ρούχα του άρπαξαν φωτιά. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς είχε υποστεί εγκαύματα. Υπάλληλος του ΟΣΕ άκουσε τον θόρυβο και κατευθύνθηκε προς το σημείο, ενώ με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τη φωτιά.
Ο άτυχος νέος έδωσε άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο, υπέκυψε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλευόταν.
Η κηδεία του Κωνσταντίνου έγινε σήμερα σε κλίμα βαθιά οδύνης. Ο Κωνσταντίνος Μπαμπανιάρης αφήνει πίσω τους γονείς του Βασίλειο και Αφεντία Μπαμπανιάρη, την αδελφή και τους παππούδες του.
Με πληροφορίες από: larissanet.gr

Δείτε επίσης

Ελλάδα 7993877998423469072

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item