Πα-τέρας νάρκωσε, βίασε και δολοφόνησε την 14χρονη κόρη του!

Φρίκη προκαλούν οι πράξεις ενός 49χρονου στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ο οποίος  νάρκωσε, βίασε  και σκότωσε την 14χρονη  κόρη  του και για 11...

A+ A-

Φρίκη προκαλούν οι πράξεις ενός 49χρονου στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ο οποίος νάρκωσε, βίασε και σκότωσε την 14χρονη κόρη του και για 11 χρόνια διέφευγε της δικαιοσύνης.

Το 2006, ο Μαρκ Μέσιτι ανέφερε στις Αστυνομικές αρχές την εξαφάνιση της κόρης του, λέγοντας πως η 14χρονη πήγε διακοπές με φίλους της και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι τους.
Ομως στην πραγματικότητα, τα αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών έδειξαν ότι ο 49χρονος αρχικά είχε ναρκώσει την κόρη του, στην συνέχεια την βίασε όσο εκείνη ήταν αναίσθητη και στο τέλος την δολοφόνησε.

Την έθαψε και δήλωσε την εξαφάνισή της

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημά του, θάβοντας το πτώμα της κοπέλας στην αυλή του σπιτιού του και μετά δήλωσε την εξαφάνισή της.
Όταν ξεκίνησε η δίκη του, μετά τις αποκαλύψεις της Αστυνομίας, ο Μέσιτι ομολόγησε επίσης πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και ένα 8χρονο κορίτσι αλλά και μια έφηβη 16 ετών.
Η θεία της 9χρονης Αλίσια που ήταν παρευρισκόμενη στο δικαστήριο δήλωσε ότι: «Νιώθω απίστευτα ανακουφισμένη που τελείωσε αυτή η δίκη. Ήταν ένα μακρινό και απαίσιο ταξίδι».

Δείτε επίσης

Κόσμος 1961137108257308501

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item