Τα ζωδια της εβδομάδας: Προβλέψεις από 1/10/17 έως 7/10/17

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   1/10/17 έως  7/10/17 ΚΡΙΟΣ Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στο ζώδιο σας και σας επ...

A+ A-

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   1/10/17 έως  7/10/17

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στο ζώδιο σας και σας επηρεάζει άμεσα. Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για εσάς γιατί γενικώς, συνεργάζεστε πιο εύκολα και συγχρόνως νιώθετε αποδεκτοί. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα ερωτικά σας ζητήματα, παρατηρώντας πρωτίστως τα δικά σας λάθη και έντονες απαιτήσεις σας. Μόνο όταν βρείτε το σημείο με το οποίο δεν είστε συνδεδεμένοι με την αγάπη, θα μπορέσετε να κοιμηθείτε πιο εύκολα τα βράδια.

Motto της εβδομάδας: Ακολουθήστε το συμπαντικό ρεύμα

ΤΑΥΡΟΣ
Πρέπει να ανακαλύψετε το μυστικό που κρύβεται μέσα σας και παρόλο που το αποφεύγετε εδώ και καιρό, η Πανσέληνος στις 5 του μήνα θα σας υποχρεώσει να ψάξετε βαθιά για να το βρείτε. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο, να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε και πώς μπορείτε να το κάνετε πράξη. Μην αποφεύγετε τη δοκιμή όσων σκέπτεστε γιατί μέσα από τις εμπειρίες μας γινόμαστε πιο έξυπνοι και δεν αφήνουμε τις καταστάσεις να μας επηρεάσουν.

Motto της εβδομάδας: Αρκεστείτε στο μήνυμα της αλήθειας

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάθε μέρα και καλύτερα αγαπητοί Δίδυμοι, με συμμάχους σας τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στο Ζυγό. Αυτήν την εβδομάδα σκέφτεστε με έναν πιο επικοινωνιακό και αέρινο τρόπο και επικεντρώνεστε μόνο στα θετικά. Στη σχέση σας με έναν Παρθένο ή με έναν Ιχθύ, καλύτερα να λέτε λίγα για να πετύχετε αυτό που θέλετε, παρά να λέτε πολλά και τελικά να μην κάνετε τίποτα. Είναι μια καλή περίοδος, γιατί ενισχύετε τις γνώσεις σας και βρίσκετε νέους τρόπους επικοινωνίας που σας κάνουν να «πετάτε» και να ξεχνάτε τις κακές στιγμές του παρελθόντος.

Motto της εβδομάδας: Αφήστε τις πράξεις να μιλήσουν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι καιροί αλλάζουν αγαπητοί Καρκίνοι και θα πρέπει να αφήσετε τις ντροπές στην άκρη και να γίνετε πιο κοινωνικοί για να καταφέρετε να γνωρίσετε καινούριο κόσμο. Όσο δεν φοβάστε ότι σας υποτιμούν, τόσο θα νιώθετε καλύτερα και θα εξασφαλίσετε τον «αέρα» της επικοινωνίας που είναι απαραίτητος για εσάς αυτό το διάστημα για να πετύχετε όσα ονειρεύεστε. Την εβδομάδα αυτή πρέπει να δουλέψετε ουσιαστικά, το κομμάτι της συντροφικότητας και να είστε ισότιμοι μέσα στη σχέση. Επικοινωνήστε με τον Υδροχόο χωρίς να κρατάτε μούτρα και να έχετε απαιτήσεις.

Motto της εβδομάδας: Αυτό που δεν μπορείτε να αντέξετε, είναι το κλειδί για τη νέα σας δημιουργία.

ΛΕΩΝ
Επιδιώκετε γενικώς νέα πράγματα και θα τα καταφέρετε. Το πάθος, η φωτιά και η υπερβολή που κρύβεται μέσα σας, περιορίζεται για λίγο και νιώθετε ανάλαφροι. Τα «πρέπει» και η ισχυρογνωμοσύνη σας, περιορίζουν εσάς αλλά και τους γύρω σας. Δώστε στον κόσμο ελευθερία και άνεση να κινηθούν όπως θέλουν και θα δείτε ότι θα απελευθερωθείτε. Ακούστε το μάθημα του Τοξότη που είναι πολύ σημαντικό για εσάς και μιλά για την αγάπη. Αυτή είναι η πιο εύκολη περίοδος για να δείτε τη ζωή από μια καλύτερη προοπτική.

Motto της εβδομάδας: Μη φοβηθείτε τις ψευδαισθήσεις που θα φέρει στο προσκήνιο η Πανσέληνος του μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μερικές φορές αρνείστε να δείτε πράγματα και πιθανόν να πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας για να νιώσετε καλύτερα. Σίγουρα ο πόνος μας εξελίσσει όμως τα «κολλήματα» σε συγκεκριμένες καταστάσεις δεν βοηθούν. Έχετε την τάση της μοναχικότητας και είναι πιθανό ακόμη κι αν βρίσκεστε σε σχέση να νιώθετε μόνοι. Αυτό το διάστημα, ο συνδυασμός του Άρη και της Αφροδίτης σας ωθεί -κυρίως όσους έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο- να βρεθείτε εντός των ορίων της μεγάλης αγάπης. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα, σας προσδίδει δυναμισμό.

Motto της εβδομάδας: Απολαύστε τη χαρά της ζωής γιατί τώρα μπορείτε, με μεγάλη ευκολία.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα σας ανανεώνει και αποφασίζετε να κάνετε αυτό που θέλατε πάντα, δείχνοντας την ατομικότητα σας με μια ισορροπία. Όταν αποφασίσετε να γίνετε οι αρχηγοί του εαυτού σας χωρίς όμως να ενοχλείτε τους άλλους, τότε θα έχετε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα. Την εβδομάδα αυτή δείχνετε δυναμισμό και αποφασιστικότητα και κερδίζετε την εμπιστοσύνη των άλλων για να στρέψετε τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε. Η οικονομική διαχείριση που έχετε κάνει ως τώρα αποδίδει και με την ενίσχυση του Ερμή θα γίνει ακόμη καλύτερη.

Motto της εβδομάδας: Με καλές ιδέες και συνεργασίες θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το διάστημα θα «ταρακουνηθούν» τα νερά, μέσα στην καθημερινότητα, μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να γίνετε αρχηγοί. Προσπαθήστε όμως ως αρχηγοί, να ελέγχετε την άρια φύση σας και να μη δείχνετε τον εκνευρισμό σας. Η πολλή και οργανωμένη δουλειά θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε. Η συναισθηματική βοήθεια του Ιχθύ σας προσφέρει γαλήνη και ενέργεια που σας είναι σημαντική. Η ερωτική προσέγγιση που κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σας ζορίζει και καλύτερα να αποφασίσετε αν θα την σταματήσετε ή όχι.

Motto της εβδομάδας: Μη βάζετε την ευαίσθητη ψυχή σας σε δοκιμασίες

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ερωτικό στοιχείο είναι πάρα πολύ έντονο και υπάρχει μια αναγκαιότητα για να κάνετε όμορφα πράγματα. Ο Κρόνος σιγά-σιγά μειώνει την τεράστια επιρροή του προς το ζώδιο σας και σίγουρα δεν έχει την δύναμη που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Χαλαρώνετε, αναζωογονείστε και γενικώς οι συνθήκες δεν θα είναι τόσο πιεστικές. Αυτήν την εβδομάδα κάποια χρέη τακτοποιούνται και βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Ακούστε το ένστικτό σας και μην επηρεάζεστε από τρίτους. Η Πανσέληνος στις 5 του μηνός, καταστρώνει νέα σχέδια για εσάς.

Motto της εβδομάδας: Πρέπει να θέσετε στόχους για να δράσετε σωστά

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ερωτικό στοιχείο είναι πάρα πολύ έντονο και υπάρχει μια αναγκαιότητα για να κάνετε όμορφα πράγματα. Ο Κρόνος σιγά-σιγά μειώνει την τεράστια επιρροή του προς το ζώδιο σας και σίγουρα δεν έχει την δύναμη που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Χαλαρώνετε, αναζωογονείστε και γενικώς οι συνθήκες δεν θα είναι τόσο πιεστικές. Αυτήν την εβδομάδα κάποια χρέη τακτοποιούνται και βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Ακούστε το ένστικτό σας και μην επηρεάζεστε από τρίτους. Η Πανσέληνος στις 5 του μηνός, καταστρώνει νέα σχέδια για εσάς.

Motto της εβδομάδας: Πρέπει να θέσετε στόχους για να δράσετε σωστά

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση γιατί εξυπηρετείτε τα δικά σας εσωτερικά ζητούμενα. Μπορεί αυτές τις μέρες να σας λένε ότι συχνά αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις χωρίς συναίσθημα, κάτι που ίσως έχει μια δόση αλήθειας, όμως αυτό δεν φαίνεται να σας επηρεάζει καθόλου. Είναι μια πολύ καλή εποχή για εσάς την οποία πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και βλέποντας τη ζωή από άλλη ματιά. Είναι καιρός που αξιολογείτε το στενό σας περιβάλλον και θα πάρετε αποφάσεις με ρίσκο.

Motto της εβδομάδας: Εάν δεν τα βρείτε με τον εαυτό σας δεν θα τα βρείτε με κανέναν

ΙΧΘΥΕΣ
Διανύετε μια φάση όπου σας ασκείται μεγάλη επιρροή από την Αφροδίτη και τον Άρη που βρίσκονται στον άξονα σας, στην Παρθένο. Επηρεάζεστε κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο και δράτε με έναν τρόπο ερωτικό αλλά και συγχρόνως ανταγωνιστικό. Την εβδομάδα αυτή μπορεί μεν να επηρεάζεστε από την Πανσέληνο του μήνα, πατάτε όμως γερά στα πόδια σας και κάνετε τα σχέδια σας -έστω και μικρά- πραγματικότητα. Ακόμη κι αν κάνετε το βήμα ενός μυρμηγκιού θα δείτε ότι εσείς, μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Motto της εβδομάδας: Ακολουθήστε το στίγμα της περιόδου για να δείτε τα καλά της

Δείτε επίσης

Ζώδια 3712564605329296435

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item