Τι λένε τα ζώδια την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

Ότι δεν λύνεται… κόβεται! Αυτό να θυμάστε σήμερα που ο Άρης σχηματίζει ένα απειλητικό Τετράγωνο με τον Κρόνο. Πολλές κλονισμένες ή δύσ...

A+ A-

Ότι δεν λύνεται… κόβεται! Αυτό να θυμάστε σήμερα που ο Άρης σχηματίζει ένα απειλητικό Τετράγωνο με τον Κρόνο. Πολλές κλονισμένες ή δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις θα έρθουν δυστυχώς στο τέλος τους και μάλιστα με άσχημο ή έντονο τρόπο. Επιστράτευση λογικής και ψυχραιμίας λοιπόν, κυρίως για τους Μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Ο πειρασμός να τελειώσουν κάποιες υποθέσεις μπορεί τώρα να είναι πολύ ελκυστικός. Επίσης, μπορεί γίνει λίγο πιο εύκολο όλο αυτό αν κινηθείς με σωστό προγραμματισμό. Γρήγορα συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσουν σε κακές αποφάσεις. Πρόσεξε να μην ζορίζεις καταστάσεις γιατί φτάνεις στα άκρα ή πιέζεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά. Χρησιμοποίησε την τεράστια ψυχική σου ενέργεια σε κάτι παραγωγικό και χρήσιμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συζήτησε με το ταίρι σου τι παράπονα έχει και τι προβλήματα έχετε στην σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να λύσεις τις αμφιβολίες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η μέρα είναι ιδανική για κάθε δραστηριότητα που σε βοηθά να ξεφύγεις από το στρες και αφήσεις πίσω σου προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για να κάνεις κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις ή αποφασίζεις να ξεπεράσεις ένα ζήτημα που εμποδίζει την πορεία σου για να φτάσεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέση σου. Διώξε τις αναστολές και άκουσε τι θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ πρωτότυπες για την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα μπορούσες να υποστηρίζεις κάποιον ανώνυμα, κάνοντας πρόθυμα θυσίες γιαυτόν και να αισθάνεσαι καλά για αυτή σου την προσφορά. Εάν ενδιαφέρεσαι περισσότερο να συνεισφέρεις, είσαι στην καλύτερη ψυχική διάθεση σήμερα. Θέματα φιλίας μπορούν επίσης σήμερα να πάνε καλά, εξαιτίας της χαλαρής διάθεσης που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να δεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λάθος. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι στον οικονομικό σου τομέα, να είσαι πολύ προσεκτικός σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά συμβαίνουν μέσα σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε. Οι σκέψεις σου τρέχουν με τρελές ταχύτητες μερικές φορές ενώ παράλληλα το μυαλό σου ονειροπολεί! Αν δεν το διοχετεύεις σε κάτι δημιουργικό και θετικό, απόφυγε ν’αφήσεις τη φαντασία σου να ξεφύγει. Ο Ερμής που είναι στον Ζυγό σε ευνοεί και η επικοινωνία σου σήμερα θα είναι στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μην δώσεις άλλες αναβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν τα περίμενες. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

ΛΕΩΝ

Σου αρέσει πάρα πολύ η εξουσία αλλά αν άκουγες και ακολουθούσες κάποιες συμβουλές θα έφτανες πάρα πολύ ψηλά στην οποιαδήποτε κλίμακα. Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν και θέλεις να τα κάνεις όλα εσύ. Φρόντισε να βάλεις ένα σχετικό προγραμματισμό για να μπορέσεις να λύσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα αισθηματικά από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να είναι μια εξαιρετική ημέρα για εσωτερική αναζήτηση, φιλίες, δικτύωση και ευχάριστες δραστηριότητες. Με τον Άρη στο ζώδιο σου να σε ευνοεί, σου δίνει απλόχερα ότι θέλεις, έχεις ευχάριστες συναντήσεις και εύκολα κερδίζεις την εκτίμηση των άλλων. Οι άλλοι είναι πιθανό να είναι ευγενικοί και γενναιόδωροι μαζί σου. Αισθάνεσαι αισιόδοξος και έτσι προσελκύεις την καλή ενέργεια στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στον αισθηματικό τομέα από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Ότι κινήσεις κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα σου, είσαι άτομο που έχεις αστείρευτη χαρά και αισιοδοξία. Μπορείς βεβαίως να μεταφέρεις αυτά τα καλά συναισθήματα στην καθημερινότητά σου. Σήμερα φρόντισε να κινηθείς με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που καλείσαι να λύσεις και είναι στάσιμα μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Στον οικονομικό σου τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι μια τέλεια μέρα για να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε εμπνέουν ή που εμπνέεις και θα είναι για εσένα αμοιβαίο να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κατά το βράδυ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην φορτίσεις το ταίρι σου με τα άγχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί σήμερα να υπάρξει κάποια κόντρα με έναν φίλο. Μια αγενής συζήτηση μεταξύ σας, σίγουρα δεν μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου, οπότε επίλεξε να την χειριστείς με σύνεση τώρα, ή αν αισθάνεσαι υποχρεωμένος να αναφερθείς σε ένα πιο ευαίσθητο θέμα, πάρε επιπλέον χρόνο για να μπορέσεις να εκφραστείς πιο προσεκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά γεγονότα μπορεί να είναι ανατρεπτικά σε σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις σε εξελίξεις που μπορεί να έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα τραβάς μπροστά στη ζωή και ασχολείσαι συνήθως με πράγματα που κρύβουν κινδύνους. Σήμερα θα προσπαθήσεις να αλλάξεις τα πράγματα, να φέρεις νέες ιδέες και να κόψεις παλιές συνήθειες κατακτώντας καινούργια δικαιώματα. Είσαι ικανός να πετύχεις πάρα πολλά πράγματα οπότε πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου για να έχεις και την προβλεπόμενη επιτυχία που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία για μια αλλαγή στη ρουτίνα σου σήμερα και πιθανότατα θα πάρεις μια ευχάριστη απόφαση. Θα υπάρχει καλή ενέργεια για κοινωνικές αλλά και φιλικές επαφές. Η κοινωνική σου διάθεση θα είναι στα ύψη της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που μπορούν να σε εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη από την Παρθένο, να σε ευνοεί η σημερινή ημέρα θα φέρει ευχάριστες αλλαγές που δεν περίμενες. Όταν πρόκειται για την καλή σου φήμη, είσαι έτοιμος για λίγη περιπέτεια ή νέες ιδέες και ενδεχομένως αρκετά πρόθυμος ν΄αλλάξεις τις μεθόδους σου στην καθημερινότητα σου και αυτό μπορεί να σου δώσει νέες ευκαιρίες. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, υποδεικνύοντας ότι κάποιο άτομο μπορεί να είναι προάγγελος της αλλαγής σήμερα, ή μπορεί να είσαι πιο ανοικτός από το συνηθισμένο για να κάνει αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα ριχτείς στην δουλειά για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις που δεν θα σε συμφέρουν.

Δείτε επίσης

Ζώδια 1702119200273945796

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item