Βρήκαν μούμια 1000 ετών που φορούσε… Adidas! Κάποιοι μιλούν για ταξίδι στο μέλλον…

Οι Times της Σιβηρίας δημοσίευσαν φωτογραφίες από πρόσφατα ευρήματα αρχαιολόγων στη Μογγολία και όλοι ασχολούνται με τα “αθλητικά παπο...

A+ A-

Οι Times της Σιβηρίας δημοσίευσαν φωτογραφίες από πρόσφατα ευρήματα αρχαιολόγων στη Μογγολία και όλοι ασχολούνται με τα “αθλητικά παπούτσια” της μούμιας.
Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το μουμιοποιημένο σώμα μία γυναίκας που εκτιμάται πως πέθανε πριν από 1000 και πλέον χρόνια σε δύσβατη περιοχή τη Μογγολίας στα όρη Altai.
Οι ιδιοι θεωρούν πως είναι ένα σημαντικό εύρημα, αφού η γυναίκα είναι μία κοινή θνητή και τους δίνει σημαντικά στοιχεία για την καθημερινότητα των αρχαίων κατοίκων της περιοχής.
Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου έστησαν το δικό τους πάρτυ όταν δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες, αφού σε μία από αυτές κάποιοι ισχυρίζονται πως βλέπουν ότι η μούμια φοράει… αθλητικά παπούτσια και μάλιστα… Adidas, αφού έχουν τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες, ενώ κάποιοι ακόμα πιο ακραίοι άρχισαν να μιλούν για απόδειξη πως υπάρχει ταξίδι στον χρόνο, σύμφωνα με τη dailymail.co.uk.

Δείτε επίσης

Περίεργα 3685419320007949364

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item