Το αφύσικο ύψος αυτού του γυμναστή έχει προκαλέσει αναστάτωση στις γυναίκες παγκοσμίως

Ένας προπονητής γυμναστικής έχει γίνει το νέο αγαπημένο πρόσωπο στα κοινωνικά δίκτυα από τη στιγμή που τον ανακάλυψε κάποιος χρήστης του...

A+ A-

Ένας προπονητής γυμναστικής έχει γίνει το νέο αγαπημένο πρόσωπο στα κοινωνικά δίκτυα από τη στιγμή που τον ανακάλυψε κάποιος χρήστης του Twitter και τον συνέκρινε με ένα … δέντρο. Ο λόγος; To σχεδόν αφύσικο ύψος του (είναι 2.10)

O Nτάνι Τζόνς είναι ένας 31χρονος personal trainer από τη Νότια Καλιφόρνια, που έγινε εξαιρετικά δημοφιλής μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες επιδεικνύοντας την αν μη τι άλλο επιβλητική φιγούρα του.

Πρόσφατα, μία χρήστης του Twitter, έγινε η αφορμή ώστε να γίνει ο Τζονς ακόμη πιο γνωστός καθώς ανακάλυψε τις φωτογραφίες του και τις αναδημοσίευσε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Αυτό δεν είναι άνδρας, είναι δέντρο».

ίδιος μιλώντας στη Daily Mail είπε: «Τις τελευταίες 24 ώρες επικρατεί μία φρενίτιδα. Πήγα για ύπνο το βράδυ και την επόμενη μέρα ξύπνησα και είδα ότι είδα ότι με είχαν ακολουθήσει 8.000 άτομα στο Instagram.

Πίστεψα ότι απλά είχε κολλήσει το σύστημα. Είχα ήδη πολλούς ακολούθους. Δεν είχα ιδέα από πού προήλθαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι».

«Μετά άρχισα να λαμβάνω εκατοντάδες σχόλια. Ήμουν τόσο μπερδεμένος. Τελικά κάποιος με ενημέρωσε ότι με είχαν αναφέρει σε ένα άρθρο στο Buzzfeed.

Ο άνθρωπος δέντρο είχε μόλις γεννηθεί. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και αστείο να βλέπεις όλα αυτά τα memes, τα άρθρα και τα σχόλια που εμφανίζονται».

Δείτε επίσης

Lifestyle 5638514143476617069

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item