Ο Αλκέτ Ριζάι μάζεψε χρήματα μέσα στη φυλακή για 8χρονη που πάσχει από καρκίνο

Συνεχίζεται το «κύμα» αγάπης για την 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη από την Αγία Μαρίνα Χανίων που πάσχει από  καρκ ίνο, η οποία ταξιδεύει ...

A+ A-

Συνεχίζεται το «κύμα» αγάπης για την 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη από την Αγία Μαρίνα Χανίων που πάσχει από καρκίνο, η οποία ταξιδεύει με την οικογένεια της από την Κρήτη στην Μεγάλη Βρετανία με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν και που είναι απαραίτητα για τη θεραπεία της.
Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως δεκάδες γνωστοί και άγνωστοι στην οικογένεια της Ευαγγελίας κάτοικοι του Λονδίνου, προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τους γονείς της, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με επιπλέον έξοδα κατά την παραμονή τους στη Βρετανική πρωτεύουσα η οποία αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 μήνες.
Ο παππούς της Ευαγγελίας Γιώργος Καστρινάκης που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που αγκάλιασαν την εγγονή του.
Αποκάλυψε, δε, πως ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος τηλεφώνησε στον πατέρα της Ευαγγελίας, Αλέκο και του είπε ότι συγκέντρωσε χρήματα από τους συγκρατούμενους του για να τα δώσει για τη θεραπεία της.
Μάλιστα ζήτησε υπουργική απόφαση για να βγουν τα χρήματα με νόμιμο τρόπο από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 2285391567488756325

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item