Εσπασε στη σκηνή ο νικητής της Eurovision – Στην τελευταία του συναυλία ενώ περιμένει μόσχευμα καρδιάς [βίντεο]

Ο Σαλβαδόρ Σομπράλ, νικητής της Eurovision, περνά ένα εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλιστα τον ανάγκασε να ακυρώσει όλες ...

A+ A-

Ο Σαλβαδόρ Σομπράλ, νικητής της Eurovision, περνά ένα εξαιρετικά μεγάλο πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλιστα τον ανάγκασε να ακυρώσει όλες του τις συναυλίες. 
Ο ίδιος, την προηγούμενη εβδομάδα, αφού τα δημοσιεύματα οργίασαν, αναγκάστηκε να παραδεχθεί το πρόβλημα υγείας και να εξηγήσει ότι θα χρειαστεί να απέχει προσωρινά από τις εμφανίσεις του. Οπως είπε παραδίδει το σώμα του στην επιστήμη, αφού όπως έχει γίνει γνωστό πάσχει από καρδιολογικό πρόβλημα και χρήζει μεταμόσχευσης καρδιάς, με ορισμένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι υπάρχει, μάλιστα, και χρονικό περιθώριο τριών μηνών. 
Ο Σομπράλ, χθες, έδωσε την τελευταία του συναυλία, πριν μπει στο νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της οποίας έσπασε και κλαίγοντας έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής του που δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του. Δίπλα του στη σκηνή ήταν άλλωστε και τη βραδιά της Eurovision. 
Ο τραγουδιστής πόσταρε το βίντεο στην προσωπική του σελίδασ το Facebook γράφοντας: «Γειά σας, γειά σας! Δεν ξέρω γιατί εσείς λέτε αντίο, εγώ λέω γεια σας!». 

Δείτε επίσης

Lifestyle 5286391949536568374

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item