Ξεκινά το Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Αθήνα

Ξεκινά από Δευτέρα, για έκτη χρονιά, η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων, ενώ συνεχίζονται και οι εγγραφές. Φ...

A+ A-

Ξεκινά από Δευτέρα, για έκτη χρονιά, η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αθηναίων, ενώ συνεχίζονται και οι εγγραφές. Φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο στεγάζεται στο ολοκαίνουργιο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών, στην οδό Πάτμου 11-13, στα Κάτω Πατήσια (σταθμός ΗΣΑΠ 'Αγιος Νικόλαος).

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο μπορούν να εγγραφούν μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και απόφοιτοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ-ΤΕΙ. Τα τμήματα έχουν από 5 έως 15 μαθητές και τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 4.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων μέχρι τώρα έχει υποστηρίξει σχεδόν 1.000 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Φέτος εισήχθησαν σε ΑΕΙ -ΤΕΙ οι 22 από τους 48 μαθητές της Γ' Λυκείου που είχαν παρακολουθήσει το Φροντιστήριο και μάλιστα σε σχολές όπως η Ιατρική Αθηνών, το Πολυτεχνείο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, σε δήλωσή του, επισημαίνει ότι «το Κοινωνικό Φροντιστήριο που ξεκινήσαμε δοκιμαστικά πριν από έξι χρόνια, εξελίχθηκε σε έναν πολύ επιτυχημένο θεσμό».

Δείτε επίσης

Ελλάδα 6438084575391999257

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item