Πέντε (πολύ) ειλικρινείς λόγοι για τους οποίους δε θέλει δέσμευση

Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε κακές ή περίεργες, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι οι άντρες γενικά δε δυσκολεύονται και ιδιαίτερα να...ασχ...

A+ A-

Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε κακές ή περίεργες, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι οι άντρες γενικά δε δυσκολεύονται και ιδιαίτερα να...ασχοληθούν με μία γυναίκα, μιας και γνωρίζουν εξ' αρχής-χωρίς ωστόσο να ενημερώνουν την άμεσα ενδιαφερόμενη-ότι σχεσούλα δε θα γίνει. 

Και δυστυχώς, εσύ φίλη μου, κάνεις όνειρα, πλάθεις σενάρια στο μυαλουδάκι σου και τελικά προσγειώνεσαι ανώμαλα μιας και κάποια στιγμή, παύεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. 

Κλαις, οδύρεσαι και αναρωτιέσαι γιατί δε σε θέλει για την επίσημη αγαπημένη του. Εδώ σου έχουμε τους 5 βασικούς λόγους, που πιστεύουμε θα σε καλύψουν.

1. Δε θέλει σχέση: Ναι υπάρχει η πιθανότητα και γι' αυτό. Οι άνθρωποι δεν είναι πάντα έτοιμοι για δέσμευση μιας και θέλουν διαφορετικά πράγματα, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Οπότε και ο συγκεκριμένος, μάλλον δεν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Σε περίπτωση που εσύ θέλεις σχέση, καλά θα κάνεις να μη συνεχίσεις επικοινωνία και επαφές γιατί πολύ απλά θα χάσεις το χρόνο σου.

2. Δε θέλει σχέση μαζί σου: Αυτό είναι το πιο σκληρό απ' όλα. Διότι μπορεί σε σένα να το παίζει ελεύθερο πουλί και να υποστηρίζει ότι και μόνο που σκέφτεται σχέσεις και τα όλα τα γνωστά, να βγάζει σπυράκια, και ένα μήνα αφού κόψετε επαφή, να τον δεις να κυκλοφορεί με άλλη και να δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι είναι σε σχέση. Μην τον παρεξηγείς. Έτσι είναι ο έρωτας. Ναι ξέρουμε, πονάει. Αλλά θα περάσει.

3. Βλέπει κι άλλη: Και πού ξέρεις εσύ ότι βλέπει μόνο εσένα; Βασικά δε θα το μάθεις αν δεν ρωτήσεις. Κι αν ρωτήσεις και σου πει ναι, θα πέσεις σε κατάθλιψη και άντε μετά να συνέλθεις. Αν πάντως έχεις γερό στομάχι, καλό θα ήταν να την κάνεις τη διευκρινιστική ερώτηση για να δει ότι ενδιαφέρεσαι κιόλας.

4. Δεν ταιριάζετε σε όλα: Με λίγα λόγια σε θέλει, αλλά έχει και κάποια πράγματα που τον χαλάνε και θα ήθελε να αλλάξει. Δεν ξεκινήσαμε καλά βρε κορίτσι μου. Από τόσο νωρίς οι αλλαγές; Δηλαδή στα 3 χρόνια τι θα κάνετε;

5. Δεν το θεωρεί απαραίτητο: Συγνώμη αλλά σε ποιον άντρα θα έδινες σεξ χωρίς δέσμευση και θα έλεγε όχι; Σε κανέναν; Οπότε να ξέρεις, ότι σε περίπτωση που του είσαι λίγο πολύ δεδομένη, δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί-ειδικά από μόνος του-να το σοβαρέψει.


Πηγή

Δείτε επίσης

Διάφορα 2596583415417889757

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item