Πως πραγματικά γνώρισε η Ελένη Μενεγάκη τον Μάκη Παντζόπουλο- Όλη η αλήθεια

Το καλοκαίρι του 2009 βρήκε τον Γιάννη Λάτσιο πολύ απασχολημένο με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον ΑNT1. Ήταν μια πολύ βαριά περ...

A+ A-

Το καλοκαίρι του 2009 βρήκε τον Γιάννη Λάτσιο πολύ απασχολημένο με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον ΑNT1. Ήταν μια πολύ βαριά περίοδος για το...
κανάλι και ο Λάτσιος όσο κι αν ήθελε να κάνει πολυήμερες διακοπές με την οικογένεια του δεν μπορούσε. Εκείνη την εποχή το ζεύγος Κωστόπουλου και το ζεύγος Λάτσιου έκαναν πάρα πολύ στενή παρέα. Είχαν δεθεί και με κουμπαριά αφού η Τζένη βάφτισε την… κόρη τους, έβγαιναν μαζί τα βράδια στη Ράτκα και σε άλλα γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια και αντάλλασσαν συχνά επισκέψεις ο ένας στο σπίτι του άλλου. 

Εκείνο το καλοκαίρι λοιπόν ο Πέτρος και η Τζένη πρότειναν στην Ελένη Μενεγάκη να πάει μαζί τους διακοπές στην Άνδρο. Εκείνοι, φίλοι με τον Μάκη Παντζόπουλο, είχαν φιλοξενηθεί πολλές φορές στο ξενοδοχείο του, έναν χίπικο παράδεισο όχι μόνο για εκείνους αλλά και για τα παιδιά. 
Η Ελένη συμφώνησε να τους ακολουθήσει και όλοι μαζί, γονείς και παιδιά ταξίδεψαν για την Άνδρο. Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με στέλεχος «μεγάλου» καναλιού Φυσικά, ο Γιάννης Λάτσιος δεν είχε καμία αντίρρηση να κάνει η οικογένεια του διακοπές χωρίς αυτόν. Άλλωστε είχαν συμφωνήσει ότι μετά την Άνδρο, η Ελένη θα πήγαινε με τα παιδιά στο σπίτι του Πέτρου και της Τζένης στη Μύκονο κι εκεί θα τη συναντούσε και ο Γιάννης Λάτσιος ξεκινώντας τις δικές του διακοπές. Κάπως έτσι η Ελένη πήγε για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου. Με μεγάλη παρέα, ένα αθώο καλοκαίρι που δεν προμήνυε τίποτα απ’ αυτά που θα συνέβαιναν αργότερα. 
Κανείς δεν θα μπορούσε να γνωρίζει αν εκείνη τη στιγμή της πρώτης γνωριμίας η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ματιά.Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν οι δυο τους εξέφρασαν τα συναισθήματα τους εκείνο το καλοκαίρι. 
Η Μενεγάκη δεν είναι από τους ανθρώπους που μιλάνε εύκολα για όσα νιώθουν πόσο μάλλον για κάτι τόσο ιδιαίτερο, τόσο προσωπικό και τόσο ευαίσθητο όσο αυτό το θέμα. Πάντως, όλοι φαίνονταν να περνάνε πολύ καλά. Με φωτιές τα βράδια στην παραλία, μπάνια, μαγειρέματα και αυτοσχέδια πάρτι κάτω από τα δέντρα. Μια χαρούμενη παρέα στην οποία συμμετείχαν όλοι οι πελάτες του ξενοδοχείου, συμπτωματικά όλοι φίλοι του Μάκη Παντζόπουλου.
 Μάλιστα, στην παρέα εκείνη ήταν και η Άντζελα Τράνταλη με τον σύζυγο της Βασίλη Σούλη κι εκεί η Ελένη έμαθε πρώτη φορά για τη σχολή pilates που διατηρεί το ζευγάρι και στην οποία ξεκίνησε να πηγαίνει φέτος. 
Όλα καλά, όλα χαρούμενα και όλα αθώα. 
Η Ελένη είχε πάει απλώς διακοπές με τους κουμπάρους της και τα παιδιά της. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη έτρεχε στο νοσοκομείο Η συνέχεια της ιστορίας είναι περίπου αυτή που έχει καταγραφεί στα περιοδικά. Η Ελένη πήγε μετά την Άνδρο στη Μύκονο, εκεί συναντήθηκε πια με τον Γιάννη Λάτσιο και οι δυο τους αποφάσισαν ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο καλοκαίρι που θα το περνούσαν ως παντρεμένοι κι όσο κι αν έλεγαν στον εαυτό τους ότι θα προσπαθούσαν να δώσουν στο γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία στην πραγματικότητα έλεγαν ψέματα. Ο γάμος είχε τελειώσει. 
Το ζεύγος Κωστόπουλου-Μπαλατσινού δεν πίστευε στα αυτιά του όταν έμαθαν ότι ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έγιναν ζευγάρι- πρώτη το έμαθε η Τζένη. Πρώτα απ’ όλα δεν φαινόταν να πιστεύουν ότι οι δυο τους θα ταίριαζαν ποτέ, η Ελένη έμοιαζε ένα κορίτσι που αναζητούσε την ασφάλεια και όλοι οι φίλοι του Μάκη γνωρίζουν ότι τουλάχιστον μέχρι τότε ο ξενοδόχος από την Άνδρο ήταν πολύ ελεύθερο πνεύμα που δεν θα έμπαινε εύκολα σε μια σοβαρή και ιδιαίτερα δύσκολη- στην προκειμένη περίπτωση- σχέση. 
Όπως έχει γραφτεί εκείνη την περίοδο,η Τζένη Μπαλατσινού προσπάθησε να βοηθήσει το ζευγάρι Μενεγάκη-Λάτσιου να τα ξαναβρούν και κάπως έτσι, όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, ήρθε η ρήξη με την Μενεγάκη με την οποία εξακολουθούν να μην μιλάνε παρ’όλο που η Τζένη είναι πολύ τυπική στις υποχρεώσεις της απέναντι στη βαφτιστήρα της. 
Μάλιστα, εκείνη την περίοδο η Μενεγάκη σταμάτησε και την παρέα με την Δέσποινα Βανδή, μετά από εκείνο το περίφημο βράδυ που βγήκαν έξω οι τρεις τους για να μιλήσουν και κατέληξαν σε έναν τεράστιο καβγά για τον οποίο καμιά τους δεν μίλησε ποτέ. Τηλεοπτική βόμβα! Φούντωσαν οι φήμες για αποχώρησή της Μενεγάκη από τον Alpha Κι όμως, αν αυτή η ιστορία δεν περιλάμβανε τόσα διάσημα πρόσωπα θα ήταν μια οικογενειακή ιστορία όπως χιλιάδες άλλες στην Ελλάδα και παντού. 
Μια γυναίκα χωρίζει με τον άντρα της, ερωτεύεται κάποιον άλλον και αποφασίζει να ζήσει μαζί του προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες τόσο με τα παιδιά της όσο και με το κοινωνικό της περιβάλλον αλλά κυρίως να κάνει αυτό που λένε στις ταινίες: To stay true with herself. Να είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό της και στα συναισθήματα της και να μην βρεθεί στα 40 της εγκλωβισμένη σε ένα γάμο που δεν την ευχαριστεί πια. 
Έχει δίκιο λοιπόν ο Κωστόπουλος που υποστήριξε στην εκπομπή του ότι η Ελένη και ο Παντζόπουλος δεν γνωρίζονταν το 2008 και δεν θα μπορούσαν να έχουν πάει στις Μαλδίβες μαζί αφού εκείνος ήταν αυτός που τους σύστησε το καλοκαίρι του 2009 χωρίς φυσικά να έχει στο μυαλό του ότι εκείνη η γνωριμία θα άλλαζε τη ζωή όλων των εμπλεκομένων. Τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί στην ιστορία των περιοδικών και τα ακόμη περισσότερα τα γνωρίζουν μόνο η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος. 
Οι δυο τους μόνο γνωρίζουν ποια στιγμή ακριβώς ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον και ποια στιγμή ακριβώς ανακάλυψαν ότι αγαπιούνται βαθιά. Και αυτά μάλλον δεν αφορούν και κανέναν. 

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Lifestyle 8274353302696482614

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item