«Ο Γκάλης εκεί που ανήκει»

H KAE Άρης έφτιαξε ένα εντυπωσιακό βίντεο για τον «γκάνγκστερ» Ο Νίκος Γκάλης θα μπει στο «Hall of Fame» τα ξημερώματα του Σαββάτου ...

A+ A-

H KAE Άρης έφτιαξε ένα εντυπωσιακό βίντεο για τον «γκάνγκστερ»
Ο Νίκος Γκάλης θα μπει στο «Hall of Fame» τα ξημερώματα του Σαββάτου (09/09, 01:30) και η ΚΑΕ Άρης εξέφρασε την περηφάνια της για τον «γκάνγκστερ»!
Ο Νίκος Γκάλης είναι έτοιμος να μπει στο «Hall of Fame» (09/09, 01:30) και να περάσει στην μπασκετική αιωνιότητα!
Η ΚΑΕ Άρης δεν θα μπορούσε, παρά να είναι περήφανη για τον «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ και ανέφερε πως «θα μπει εκεί που ανήκει»!
«Ο θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Γκάλης, θα γνωρίσει την ύψιστη τιμή, καθώς θα γίνει μέλος του «Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame» με την «τάξη του 2017».
Σε μια λαμπρή τελετή που θα λάβει χώρα στο Springfield της Μασαχουσέτης, την Παρασκευή 08/09, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, θα μπει εκεί όπου αξίζει, στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ, μαζί με τα υπόλοιπα «ιερά τέρατα» του αθλήματος. Η Άρης Κ.Α.Ε. αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια, για την σπουδαία αυτή διάκριση του ανθρώπου που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του μπασκετικού Άρη και του ελληνικού μπάσκετ εν γένει».
Μάλιστα, οι «κίτρινοι» δημιούργησαν κι ένα υπέροχο βίντεο, αναφέροντας πως «Τα διαμάντια είναι παντοτινά»!
Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε επίσης

Αθλητικά 5336064895293165216

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item