Δύσκολες ώρες για Χάσι

Ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε την ΑΕΚ στο ντέρμπι, προηγήθηκε με 2-0 στις αρχές του δεύτερου μέρους, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και έχασε το...

A+ A-

Ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε την ΑΕΚ στο ντέρμπι, προηγήθηκε με 2-0 στις αρχές του δεύτερου μέρους, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και έχασε το παιχνίδι μετά από μια επική ανατροπή των γηπεδούχων.

Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι έμειναν νωρίς-νωρίς στο πρωτάθλημα 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ένωση κι αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με μία ακόμη μέτρια εμφάνιση, μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και μέσα στην εβδομάδα, η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θεωρούνταν κομβικής σημασίας για το μέλλον του Μπέσνικ Χάσι στο Λιμάνι, καθώς ο Κοσοβάρος τεχνκός ήταν υποχρεωμένος να επαναφέρει την ομάδα άμεσα στις νίκες.

Ωστόσο, δεν τον κατάφερε, ο Ολυμπιακός γνώρισε μια αναπάντεχη ήττα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και πια είναι πολύ πιθανό να τεθεί και επίσημα θέμα απομάκρυνσης του προπονητή.

Ακόμα από τον Πειραιά δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες η ερυθρόλευκη διοίκηση να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Ήδη, άλλωστε, έχει γίνει η σχετική προεργασία από τον Ολυμπιακό για τη διάδοχη κατάσταση, όπως σας αποκαλύψαμε με χθεσινό ρεπορτάζ. 

πηγη

Δείτε επίσης

Αθλητικά 3118721657731799763

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item