Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη απο τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του ...

Σε υποκλοπή του λογαριασμού του αποδίδει την ανάρτηση με τα αντεθνικά συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Ο ...

A+ A-

Σε υποκλοπή του λογαριασμού του αποδίδει την ανάρτηση με τα αντεθνικά συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.

Ο Γιώργος Καραγιάννης ζητάει συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς τους και αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Θέτω τον εαυτό μου υπεύθυνο και έτοιμος να δεχτώ κάθε συνέπεια και σε καμία περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη η ΠΑΕ Απόλλων».

Αναλυτικά η ανάρτησή του...

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αντίκρισα πράγματα που δεν τα ήξερα και δεν τα πίστευα. Τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν προϊόν υποκλοπής, παρόλο που δεν μπορώ να το αποδείξω. Για αυτό και διέγραψα τους λογαριασμούς μου από τον τρόμο μου και τις απειλές που δέχτηκα εκείνη τη στιγμή. Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη απο την ΠΑΕ @paok_fc και τον φίλαθλο κόσμο του, σε καμία περίπτωση δεν θα σχολίαζα έτσι μια τόσο ιστορική ομάδα όπως αυτή του ΠΑΟΚ, όπως επίσης δεν αρμόζει στην ιστορία και το ήθος της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης. Θέτω τον εαυτό μου υπεύθυνο και έτοιμος να δεχτώ κάθε συνέπεια και σε καμία περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη η ΠΑΕ Απόλλων».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 4465060734344881826

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item