Θέλει πίσω τον Λάμπρου τον Γενάρη ο Γ. Σαββίδης!

Ένα σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη σε ανάρτηση του Λάζαρου Λάμπρου στο Instagram αποκαλύπτει την πρόθεση του γιου του Ιβάν Σαββίδη να φέρ...

A+ A-

Ένα σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη σε ανάρτηση του Λάζαρου Λάμπρου στο Instagram αποκαλύπτει την πρόθεση του γιου του Ιβάν Σαββίδη να φέρει πίσω στην Τούμπα τον 20χρονο μέσο τον ερχόμενο Γενάρη.
"Μην ενθουσιάζεσαι πολύ παικταρά, τον χειμώνα πίσω στο σπίτι", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαββίδης και το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ πίσω από αυτή την ανάρτηση.
Ο Γιώργος Σαββίδης, όπως και άλλα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, παρακολουθούν στενά την πορεία του 20χρονου, δανεικού στον Πανιώνιο και είναι ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις του.
Ο Λάμπρου μετρά φέτος 7 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ (το ένα με τον Απόλλωνα στην δεύτερη αγωνιστική που του έδωσε και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής), είχε σκοράρει και σε φιλικό με τον Ολυμπιακό και "ανάγκασε" τον Γιώργο Σαββίδη να επικοινωνήσει μαζί του και να του μεταφέρει τη σκέψη του να τον πάρει πίσω ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.
Βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει για τον δανεισμό του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον πάρει πίσω σε κάθε μεταγραφική περίοδο, καταβάλλοντας αναλογικά ένα ποσό ως ρήτρα για την επιστροφή του. Μένει μόνο να φανεί αν η σκέψη γίνει οριστική απόφαση. 

Δείτε επίσης

Αθλητικά 442597752225034089

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item