Περιστέρι: Ποια θα είναι η τύχη των διδύμων. Ποιος ζητά την επιμέλεια και της μητέρας

Οι γονείς του 23χρονου πατέρα ο οποίος μαζί με την 15χρονη σύζυγό του ( είναι ξανά έγκυος) άφησαν μόνα τους επί ώρες στο διαμέρισμά το...

A+ A-

Οι γονείς του 23χρονου πατέρα ο οποίος μαζί με την 15χρονη σύζυγό του ( είναι ξανά έγκυος) άφησαν μόνα τους επί ώρες στο διαμέρισμά τους στο Περιστέρι τα δίδυμα αγοράκια 4 μηνών , τρέχουν τώρα να σώσουν την κατάσταση.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο τους καταθέτουν αίτηση να αναλάβουν την φροντίδα των δίδυμων εγγονών τους αλλά και της 15χρονης μητέρας τους αφού οι γονείς της δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά!
Οι  γονείς του 23χρονου κατέθεσαν στις Αρχές πως ο γιος τους κλαίει συνεχώς έχοντας συνειδητοποιήσει την λανθασμένη πράξη του να αφήσει μόνα τους να παιδιά του, ενώ ζήτησαν να τα επισκεφθούν στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού.
Τα μωράκια βρίσκονται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», είναι καλά στην υγεία τους και για την τύχη τους θα αποφασίσει η εισαγγελέας ανηλίκων η οποία πάντως ήδη έκρινε πως τα μωρά δεν πρέπει να συναντούν μόνο τους παππούδες, αλλά και τους γονείς τους.
Χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο επέβαλε  ποινή φυλάκισης 18 μηνών  στον 23χρονο πατέρα .
«Ένιωσα αδιαθεσία και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο» είπε μεταξύ άλλων, στην απολογία του ζητώντας «χίλια συγνώμη».

Δείτε επίσης

Ελλάδα 258926290902743943

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item