Ασπρόπυργος: Σε εξέλιξη η επιχείρηση εξουδετέρωσης των 2 βομβών του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου

Σε εξέλιξη είναι, από τις 7:30 το πρωί της Κυριακής, η επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο βομβών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που εντοπίστηκ...

A+ A-

Σε εξέλιξη είναι, από τις 7:30 το πρωί της Κυριακής, η επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο βομβών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που εντοπίστηκαν στον Ασπρόπυργο...


Οι δύο μεγάλες βόμβες, 500 λιβρών η κάθε μία, εντοπίστηκαν στον χώρο της 112 πτέρυγας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής. Από τις προηγούμενες ημέρες έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των γύρω περιοχών, ενώ όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο.

Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 11:00, αλλά η οδηγία που έχει δοθεί στους κατοίκους είναι να μείνουν έως τις 15:00 μακριά από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στις περιοχές – συνοικίες, «Αεροδρόμιο», «Γκορυτσά», «Τρύπα Αλεπούς», «Κόκκινη Εκκλησιά», «Ψάρι» και «Θερμοκήπια».

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. ΝΑΤΟ στο τμήμα της από την είσοδο του Θριάσιου Νοσοκομείου έως την οδό Γκορυτσάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Ελλάδα 663621573757169201

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item