17χρονοι μουσουλμάνοι σκότωσαν χριστιανό συμμαθητή τους γιατί ήπιε νερό από το ίδιο ποτήρι

17χρονοι  μουσουλμάνοι  μαθητές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου χριστιανό συμμαθητή τους σε σχολείο του  Πακιστάν  γιατί ήπιε νερό από το ίδιο...

A+ A-

17χρονοι μουσουλμάνοι μαθητές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου χριστιανό συμμαθητή τους σε σχολείο του Πακιστάν γιατί ήπιε νερό από το ίδιο ποτήρι με έναν από αυτούς.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Βεχάρι της Πουντζάμπ του Πακιστάν και θύμα είναι ο 17χρονος Σαρούν Μασίχ, ο οποίος μάλιστα φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο μόλις για τέσσερις ημέρες.
Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πως όταν συνέβη ο ειδεχθής ξυλοδαρμός, ήταν παρών ο δάσκαλος των παιδιών, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν είδε τίποτα γιατί… διάβαζε εφημερίδα!
Πρόκειται για ένα ιδιωτικό σχολείο του Πακιστάν και οι γονείς του Σαρούν μάζευαν χρήματα πολύ καιρό ώστε να κατορθώσουν να στείλουν το παιδί τους εκεί, ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή μόρφωση…
Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε θύμα bullying από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του εκεί, εξαιτίας του γεγονότος πως ήταν χριστιανός.
Ένας συμμαθητής του μάλιστα φέρεται να του είχε πει: «Είσαι χριστιανός, μην τολμήσεις να καθίσεις μαζί μας, αν θέλεις την ζωή σου»!

Δείτε επίσης

Κόσμος 3462118076519041526

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item