Τα ζωδια της εβδομάδας: Προβλέψεις από 10/9/17 έως 16/9/17

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   10/9/17 έως  16/9/17 ΚΡΙΟΣ Προτιμάς να κάνεις κινήσεις που θα σε προσγειώσουν σε ...

A+ A-

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   10/9/17 έως  16/9/17

ΚΡΙΟΣ
Προτιμάς να κάνεις κινήσεις που θα σε προσγειώσουν σε μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι τόσο εύκολη. Όμως, επειδή είσαι πιο συνειδητοποιημένος/η από άλλες φορές, η δράση σου θα είναι πολύ οργανωμένη, χωρίς παρορμήσεις και  χωρίς πολλές εξάρσεις. Η μεγάλη σου ανάγκη να καθιερωθείς στην καθημερινή σου πραγματικότητα, θα επιφέρει αλλαγές. Το σημαντικότερο είναι να εστιαστείς στο παρόν και να δουλέψεις εντατικά με τα «υλικά» που διαθέτεις.
Η οργάνωση κι η λεπτομέρεια είναι δύο έννοιες τις οποίες ορισμένες φορές αψηφάς, τώρα όμως εφαρμόζοντας τις θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις ότι κάνεις. Το ενδιαφέρον σου για την ιατρική ως εργασία αυτό το διάστημα θα κορυφωθεί και παράλληλα θα σε απασχολήσουν υπερβολικά οι προληπτικές εξετάσεις για την υγεία σου. Αν γίνεις εμμονικός/ή σε θέματα υγείας και ψάχνεις τα αίτια για σωματικές παθήσεις και δεν βρίσκεις απαντήσεις, να ξέρεις ότι μπορεί να οφείλονται σε εσωτερική ψυχολογική πίεση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αφοσίωση σε ένα συγκεκριμένο στόχο με λεπτομέρεια και μέθοδο θα σε βγάλει έξω από τα όρια σου, αλλά σίγουρα θα σε οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάθε μέρα μπορεί να αισθάνεσαι καλύτερα με τα νέα σου ενδιαφέροντα και τις νέες σου ασχολίες. Ο λόγος είναι πως μπορείς επιτέλους να χειρίζεσαι τα θέματά σου με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και κυρίως μεγαλύτερη σιγουριά. Θα προσπαθήσεις να καλύψεις τις ελλείψεις σου σε συναισθηματικό επίπεδο, αφήνοντας πίσω τους ηρωισμούς και τις εγωιστικές διαθέσεις, γιατί θα γνωρίσεις μια νέα πραγματικότητα στην οποία η ανάγκη θα είναι ανακατεμένη με την αγάπη.
Κι αυτό θα αποτελέσει το έρεισμα για να κάνεις εσύ τα πρώτα βήματα σε οτιδήποτε θέλεις κι αγαπάς. Αν ασχολείσαι με τις τέχνες, θα έχεις μια πιο ρεαλιστική αντίληψη, αντλώντας έμπνευση από την καθημερινότητα και τις εμπειρίες σου σε πρακτικά θέματα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις πλέον τις δυνατότητές σου και προσπαθείς να τις κάνεις ικανότητες, για να πετύχεις τους στόχους σου. Τη δεδομένη περίοδο μπορείς, γιατί είναι απλοί και λειτουργικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθείς να σταθείς στα πόδια σου βασιζόμενος/η στη λογική, η οποία τη μια μέρα σε οδηγεί στη μια διαδρομή και την επόμενη μέρα στην άλλη. Θα υπάρξουν πρακτικές δυσκολίες τις οποίες με αγάπη κι υπομονή θα πρέπει να τις τιθασεύσεις, γιατί σε περίπτωση που δράσεις με ένταση δε θα σου βγει σε καλό.
Ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, θα μπει πλέον στην πλεονεκτική θέση της Παρθένου από τις 10 του μηνός. Αυτή η εξέλιξη θα σου εξασφαλίσει οικονομική ευρωστία και θα καλύψεις τις ανάγκες ή τις ζημιές του σπιτιού σου. Θα τα διευθετήσεις όλα όσο πιο γρήγορα μπορείς, επειδή οι καταστάσεις σε υποχρεώνουν να παραμερίσεις τη βαρεμάρα και την αδιαφορία που τυχόν να είχες και να αντιμετωπίσεις τη ζωή πιο πρακτικά. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις την ανάγκη για αλλαγή, η οποία μπορεί να σε δυσκολεύει γιατί σε βγάζει από την καθημερινή σου βολή. Τώρα όμως εστιάζεις στο στόχο σου και κάνεις την ιδέα πράξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα ξεπεράσεις εύκολα όλες τις κακοτοπιές, γιατί δουλεύει πολύ το μυαλό σου και για λίγο έχεις εγκαταλείψει τον υπερβολικό συναισθηματισμό. Αυτή η κατάσταση θα σε βοηθήσει να πάψεις να έχεις αναστολές ή φόβους πως δε θα τα καταφέρεις. Αντίθετα θα σταθείς για τα καλά στα πόδια σου και θα πετύχεις πολλά πράγματα. Πιθανόν να αυξηθούν οι απαιτήσεις σου για τις προσωπικές σου ανάγκες και να επιδιώξεις να χαρίσεις στον εαυτό σου, καινούργια πράγματα σε πολυτελή συσκευασία, όπως για παράδειγμα ένα ακριβό spa ή ένα χαλαρωτικό μασάζ. Τα αρώματα και γενικά οι υπηρεσίες για καλλωπισμό αλλά κι η τάση για επίδειξη, μπορεί να σε συνεπάρουν και να σε βγάλουν για λίγο εκτός της δικής σου πραγματικότητας.
Ευτυχώς όμως, δεν θα το παρακάνεις, οπότε η καθημερινότητα σου θα κυλήσει ήρεμα και δημιουργικά. Όλα εξαρτώνται από σένα και κατά πόσο έχεις αποφασίσει να κάνεις νέα αρχή, όσον αφορά την επικοινωνία και τις γνωριμίες, βασιζόμενος/η πάντα στη γνώση και την εμπειρία.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις ένα μεγαλύτερο κομμάτι στην επικοινωνία κι ό,τι επιχειρείς το κάνεις τέλεια για να μπορείς να σταθείς στο ύψος των σημερινών απαιτήσεων.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σου προσδίδοντας σου αίγλη και συγχρόνως λάμψη βασιλική και γενναιοδωρία, μέσα απ’ όλες τις εκφράσεις της προσωπικότητάς σου. Έχεις συνδέσει με κάποιο τρόπο τη ζωή σου με την αρμονία και την ομορφιά κι ορισμένες αποφάσεις σου πηγάζουν από καρδιάς.
Παράλληλα, επειδή θέλεις πολύ να πετύχεις με τα οικονομικά σου και γενικότερα να ανέβεις σε μια ανώτερη κοινωνική τάξη, θα επικεντρωθείς περισσότερο σ’ αυτό και πιθανόν να ξεχάσεις για λίγο την τάση κυριαρχίας σου. Το περιβάλλον σου γνωρίζει τον αγώνα που δίνεις για να είσαι στο επίκεντρο, με οποιονδήποτε τρόπο. Το θετικό είναι πως έχεις ευγενικά κι ιπποτικά συναισθήματα και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να μείνεις αξέχαστος/η.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο απλοϊκός/ή γίνεσαι σε κινήσεις και αποφάσεις στην καθημερινότητα σου, τόσο περισσότερο μπαίνεις στο πετσί του ρόλου και τακτοποιείς τη ζωή σου σε πρακτικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις την τιμητική σου κι αυτό σου κάνει καλό, αφού τρεις πλανήτες δουλεύουν για σένα και μάλιστα πυρετωδώς. Διότι, υπάρχει ανάγκη να εξασφαλιστείς πλέον με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, πρέπει να ψάξεις βρεις τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό, γιατί οι ευκαιρίες μερικές φορές παρουσιάζονται πολύ γρήγορα και εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να τις αναγνωρίσεις. Τα καλύτερα έρχονται, αρκεί να έχεις ανοικτή καρδιά και θετικό μυαλό για να προχωρήσεις μπροστά.
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου, θα σου φέρει τα πάνω κάτω και θα έχεις πλέον μεγαλύτερη ενέργεια για να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Πιθανόν τα ψυχοσωματικά σου να υποχωρήσουν, επειδή θα νιώθεις μια εσωτερική δύναμη. Ταυτόχρονα, ίσως νιώθεις πίεση πως πρέπει να φερθείς πιο ανοικτά, αληθινά και ξεκάθαρα. Όλα πάντως αυτό το διάστημα εξαρτώνται από εσένα, γι’ αυτό μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις πλέον κεντρικό ρόλο κι αυτό σου ταιριάζει, γιατί δεν πηγαίνεις κόντρα στην λογική σου και γενικά στους στόχους που επιθυμείς για τη ζωή σου. 

ΖΥΓΟΣ
Μπαίνεις για λίγο σε εσωτερική αναζήτηση και πιθανόν να μην είσαι τόσο ενεργός/η σε ότι κάνεις. Η δυνατότητα να ξεχωρίσεις και να διακρίνεις τι σε συμφέρει και τι όχι, μπορεί να έχει χαθεί για λίγο, οπότε θα πρέπει με τις «κεραίες» σου να ψάξεις να τις βρεις. Κυρίως να είσαι πιο αληθινός/ή με τον εαυτό και τις ανάγκες σου, γιατί πολλές φορές προκειμένου να μην κοντραριστείς βρίσκεσαι να συμφωνείς χωρίς να το πιστεύεις, μόνο και μόνο για την ανάγκη της επικοινωνίας.
Θα σε απορροφήσει η εσωτερική σου ανάγκη κι έτσι θα προτιμήσεις να παραμείνεις για λίγο στο περιθώριο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα δραστήριος/α. Θα ενεργείς μ’ έναν τρόπο, όπου θα επιλέγεις πράγματα τα οποία είναι αναγκαία για να επιβιώσεις, παρά για να ζήσεις με αρμονία κι ομορφιά. Μια κρυφή σχέση, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό θα σου δώσει μεγαλύτερα κίνητρα για να κινητοποιηθείς αυτό το διάστημα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η βοήθεια σε τρίτα άτομα που έχουν ανάγκη λόγω αδυναμίας θα σε συγκινήσει περισσότερο από άλλες φορές. Το ίδιο ισχύει και για τον εαυτόν σου, τον οποίο με κάθε τρόπο θα προστατεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήνεσαι στη φορά του ρεύματος, το οποίο σίγουρα θα σε πάει κάπου πολύ καλά, ενώ ταυτόχρονα είσαι σε θέση να αναλάβεις ευθύνες και να τις διεκπεραιώσεις. Αφού ο Άρης που είναι ο πλανήτης σου, βρίσκεται σε μια καλή θέση σε σχέση με σένα κι έτσι μπορείς να βοηθάς και να στηρίζεις τον εαυτό σου σε πολλά μέτωπα. Θα είσαι περισσότερο κοινωνικός/ή, όχι μόνο σε τομείς που προσφέρουν χαρά και διασκέδαση, αλλά και σε τομείς που αφορούν την προσφορά, είτε προς την οικογένεια σου, είτε τους φίλους σου ή σε τρίτα άτομα κι ομάδες που έχουν ανάγκη στήριξης.
Η οργάνωση, η «εξυγίανση» καταστάσεων αλλά κι η καθαριότητα σε ενδιαφέρουν περισσότερο από ποτέ. Συγχρόνως με την κοινωνικότητα και τα ανοίγματα, θα κάνεις γνωριμίες οι οποίες θα αποδειχθούν άκρως απαραίτητες για την καριέρα σου. Αυτό το διάστημα κι η παραμικρή λεπτομέρεια σου είναι πολύτιμη και χρήσιμη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι στη φάση όπου ξεκαθαρίζεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για να στηρίξεις τις ελπίδες σου και γενικά τα πλάνα που αφορούν έναν ευρύτερο χώρο ενδιαφερόντων. Αυτή η εκκαθάριση, θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει μεγαλύτερη ψυχική δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεπερνάς ανασφάλειες και αμφιβολίες για το πώς πρέπει να λειτουργήσεις και αναλαμβάνεις δράση. Ενδεχομένως να θέλεις να διδάξεις πράγματα, οπότε θα ψάξεις να βρεις το κατάλληλο υλικό, στο οποίο θα δώσεις συγκεκριμένο σχήμα και μορφή. Με μέθοδο κι οργανωμένη προσπάθεια θα κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων και θα πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, αν και κάποια στιγμή θα βαρεθείς να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια. Είναι στο χαρακτήρα σου να αναζητάς την κίνηση, την άνεση και να έχεις υψηλούς στόχους, αλλά τώρα «προσγειώνεσαι» και ασχολείσαι με άλλες καταστάσεις, που όμως θα σε ωφελήσουν εξίσου.
Σημαντικό για σένα θα είναι, επίσης, το να βάλεις σε μια τάξη τα συρτάρια σου στη δουλειά ή το σπίτι σου ή γενικά το να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον που θα είναι πεντακάθαρο κι οργανωμένο. Ακόμα, θα προσέξεις περισσότερο τη διατροφή σου, κάτι που θα σε ανανεώσει σωματικά και ψυχικά και ίσως ακολουθήσεις μια θεραπεία σχετική με θέματα του εντέρου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η εφαρμογή σε πολλές και απλές καθημερινές εμπειρίες. Θα σου δώσει την δυνατότητα να δεις τον τρόπο που γίνεται και διεκπαιρεώνεται κάτι ώστε να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι σε μια καλή φάση γιατί δεν πηγαίνεις κόντρα με το μέσα σου. Οπότε θα στραφείς σε πράγματα τα οποία εσύ θεωρείς ωφέλιμα κι αυτό θα εξυπηρετήσει όσους είναι γύρω σου. Το σημαντικότερο είναι πως καταπιάνεσαι με ό,τι σου αρέσει κι αυτό δε σου αφήνει περιθώριο να σκεφτείς εάν έκανες λάθος επιλογή. Θα ενδιαφερθείς για πράγματα τα οποία έχουν άμεσο αποτελέσματα στη ζωή σου. Μπορεί να μην έχεις τόσο καλή επικοινωνία και να βγαίνεις ή να μπαίνεις κάθε φορά με άλλη παρέα. Αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για να αντλείς δύναμη κι έμπνευση.
Μια νομική σου υπόθεση θα λήξει με τον καλύτερο τρόπο. Θα επιλέξεις ένα αντικείμενο που σου ταιριάζει ακριβώς και θα σου αποφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο, γεγονός που θα σε εξασφαλίσει μελλοντικά. Πάντως οι ιδέες σου θα είναι πολύ πρακτικές και συγχρόνως δημιουργικές.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου κατακτάς τα καλύτερα. Για αυτό ανέβασε τον πήχη και μην κοιτάς πίσω σου, μόνο μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αναλύσεις κι οι λεπτομέρειες μπορεί να μη σου αρέσουν και να μην τις θεωρείς αναγκαίες, όμως όλα βρίσκονται σε μια εξέλιξη και θα πρέπει να ακολουθήσεις τη ροή, γεγονός που δεν είναι εύκολο. Όλα παίζονται αυτό το διάστημα και εσύ νιώθεις πως είσαι εκτός από τα νερά σου κι ακολουθείς τις επιταγές άλλων. Δε μπορείς να αντιδράσεις γιατί ίσως να έχεις δεσμευτεί εκ των προτέρων και να μη μπορείς να πάρεις πίσω το λόγο σου. Γι’ αυτό, ό,τι κι αν σου τύχει αυτή την περίοδο, ακόμα κι αν δε σου είναι «εύπεπτο» ακολούθησε το, γιατί θα σε βγάλει σε καλό δρόμο.
Έτσι θα ανταμειφθείς εσύ αλλά κι όσοι συνεργάζεσαι ή έχεις επαφή. Μην ξεχνάς πως έχεις την Αφροδίτη στον άξονά σου, γεγονός που σου φέρνει τύχη και σου ανοίγει πόρτες που παλιότερα δεν ήταν εύκολο να ανοίξεις. Ακολούθησε το μονοπάτι σου χωρίς φόβο, αλλά με το χέρι στην καρδιά. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εκεί που δεν περιμένεις να γίνει κάτι καλό, αλλάζει το σκηνικό κι ανταμείβεσαι ανάλογα με τις ενέργειες του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ
Αναγνωρίζεις την ανάγκη να βρίσκεσαι μαζί με πολύ κόσμο και να δημιουργείς καινούργιες βάσεις για συνεργασίες. Το σημαντικότερο είναι ότι έχεις βάλει μια νέα πινελιά στη ζωή σου και τα πράγματα δεν τα σκέφτεσαι πλέον μοναχικά, αλλά θέλεις να κάνεις βήματα ωθούμενος/η από τη σχέση σου με άλλους. Αυτό είναι για σένα μια μελλοντική εξασφάλιση, η οποία θα σε διαφοροποιήσει και θα σε κάνει να σκεφτείς πιο συντροφικά ή συνεργατικά. Το βλέμμα σου είναι στραμμένο συνεχώς προς μια κατεύθυνση κι αυτό ίσως δημιουργεί μια μικρή πίεση. Αλλά επειδή γνωρίζεις πόσο καθοριστικό είναι να έχεις εξασφαλισμένα νώτα, δε θα δώσεις μεγάλη σημασία και δε θα εστιαστείς σε μικρές διαφωνίες.
Η ρεαλιστική ματιά σε σχέδια τα οποία είναι ιδανικά, θα σε βάλουν να κινηθείς σε πρακτικό επίπεδο για να αντιληφθείς τελικά ως που αντέχεις. Οι συνθήκες στη δουλειά σου έχουν μια δόση υπερβολής, γιατί υπάρχει ένα ειδύλλιο που σε βγάζει εκτός εαυτού. 

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δίνεις ότι μπορείς στους άλλους και τώρα είναι ευκαιρία να δεις επιτέλους τι μπορεί να αντέξεις και τι όχι. Γιατί τώρα προσγειώνεσαι και ανακαλύπτεις την αλήθεια.

Δείτε επίσης

Ζώδια 2237620453955049337

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item