Απίστευτο! Οδηγός πηγαίνει ανάποδα για χιλιόμετρα στην Κορίνθου – Τριπόλεως! (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό! Ένας οδηγός στην εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, ο οποίος πήγανε με το αυτοκίνητό του στο αντίθετο ρεύμα για χιλ...

A+ A-

Απίστευτο περιστατικό! Ένας οδηγός στην εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, ο οποίος πήγανε με το αυτοκίνητό του στο αντίθετο ρεύμα για χιλιόμετρα!
Ο άνθρωπος που κατέγραψε το συμβάν ήταν συνοδηγός σε όχημα με κατεύθυνση προς Τρίπολη. Ξαφνικά είδε δίπλα του να κινείται ένα ακόμα αυτοκίνητο με την ίδια κατεύθυνση…
Ο ίδιος ήταν στην αριστερή λωρίδα και το άλλο όχημα ακόμα πιο αριστερά του, δηλαδή στο αντίθετο ρεύμα! Μην μπορώντας να πιστέψει τι έβλεπε, σήκωσε το κινητό και άρχισε να τραβάει, ενώ ο άλλος οδηγός, που μάλιστα φαίνεται να έχει και συνοδηγό, συνεχίζει απτόητος την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα, ενώ διασταυρώνεται με αυτοκίνητα και φορτηγά που κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο συγκεκριμένο περιστατικό, που συνέβη στις αρχές Αυγούστου, καθώς όπως είναι φανερό, ο «ξεχασμένος» οδηγός κινείται στην αριστερή λωρίδα του αντίθετου ρεύματος, εκεί δηλαδή που αναπτύσσονται οι μεγαλύτερες ταχύτητες.

Δείτε επίσης

Περίεργα 341599668510519884

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item