Τσάβες: Να αφήσω την σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό

«Είμαι ήρεμος έχω πολύ όρεξη να παίξω» Ικανοποιημένος από το γκολ στο ντεμπούτο, αλλά όχι από το αποτέλεσμα με τον Πλατανιά εμφανίστ...

A+ A-

«Είμαι ήρεμος έχω πολύ όρεξη να παίξω»
Ικανοποιημένος από το γκολ στο ντεμπούτο, αλλά όχι από το αποτέλεσμα με τον Πλατανιά εμφανίστηκε ο Αντρές Τσάβες, με τον Αργεντίνο να τονίζει πως είναι έτοιμος να αφήσει την σφραγίδα του στον Παναθηναϊκό.
Ο Αργεντίνος μιλώντας στη NOVA μετά το 1-1 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, όπου και πέτυχε το γκολ στην πρώτη του συμμετοχή και μάλιστα ως αλλαγή, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στην πρώτη μου συμμετοχή. Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι».
Για το ντεμπούτο του: «Είμαι ήρεμος έχω πολύ όρεξη να παίξω. Το ντεμπούτο μου ήταν καλό, είχα την ευκαιρία να σκοράρω, βέβαια θα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά κάθε βαθμός εκτός έδρας είναι θετικός».
Για το πως βλέπει τον Παναθηναϊκό: «Είναι ακόμα νωρίς για να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Είναι η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη και ελπίζω να βοηθήσω στην συνέχεια τον Παναθηναϊκό».
Για το πανηγυρισμό του στο γκολ: «Έτσι μου αρέσει να πανηγυρίζω, έτσι είναι ο τρόπος μου πόσο μάλλον στο ντεμπούτο μου, γιαυτό έδωσα άλλο τόνο στον πανηγυρισμό μου».
Για το πόσα γκολ πιστεύει πως θα πετύχει φέτος: «Θέλω να αφήσω την σφραγίδα μου στον Παναθηναϊκό, δεν θέλω να βάλω κάποιο αριθμό γκολ, αλλά να μπορέσω να βοηθήσω».
Για το αν είναι έτοιμος: «Είμαι έτοιμος 100% γιατί έκανα προετοιμασία με την Μπόκα και είμαι στην διάθεση του προπονητή».

Δείτε επίσης

Αθλητικά 5633301415171596009

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item