Θρήνος για τους γονείς, πνίγηκαν μπροστά στα παιδιά που έσωσαν

Ατέλειωτος θρήνος και βαρύ πένθος για τους συγγενείς δύο νεαρών ανθρώπων, του Βενιζέλου και της Κατερίνας, που πνίγηκαν ανήμερα της Πα...

A+ A-

Ατέλειωτος θρήνος και βαρύ πένθος για τους συγγενείς δύο νεαρών ανθρώπων, του Βενιζέλου και της Κατερίνας, που πνίγηκαν ανήμερα της Παναγίας μπροστά στα παιδιά τους τα οποία κατάφεραν να σώσουν μέσα από την φουρτουνιασμένη θάλασσα στο Γεροπόταμο Ρεθύμνου.
Kανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 35χρονος άνδρας και η 35χρονη γυναίκα -που πήγαν ο καθένας με τα δύο παιδιά του  στη θάλασσα- δεν θα επέστρεφαν ποτέ ζωντανοί στο σπίτι, ενώ και τα παιδιά έζησαν μια εφιαλτική περιπέτεια αφού σώθηκαν μεν από τον πνιγμό αλλά έχασαν τόσο άδικα τους γονείς τους.

Μηνύματα που συγκλονίζουν
Τα μηνύματα που αναρτούν στο διαδίκτυο συντετριμμένοι φίλοι των δύο νέων ανθρώπων που χάθηκαν, προκαλούν πόνο και θλίψη. Δημιουργούν έναν «κόμπο» στο λαιμό για τον 35χρονο και την 35χρονη που πήγαν για τη μοιραία βουτιά.
Η ανείπωτη τραγωδία
Υπενθυμίζεται ότι η ανείπωτη τραγωδία -όπως έγραψε τα μεσάνυχτα το neakriti.gr- εκτυλίχθηκε νωρίς το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στην παραλία του Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο όπου τέσσερα ανήλικα παιδιά είδαν να πνίγονται στη θάλασσα ο πατέρας και η μητέρα τους.
Πρόκειται για γονείς από το Ηράκλειο που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους που κινδύνευαν από τα κύματα της θάλασσας βυθίζοντας δύο οικογένειες στο πένθος.

Δείτε επίσης

Ελλάδα 1483261008124470504

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item