Κρήτη: Αυτοί είναι οι γονείς που χάθηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους

- Στο πένθος βυθίστηκε ολόκληρη η Κρήτη από τον άδικο χαμό των δυο γονιών - Πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να σώσουν τα δύο τους παιδι...

A+ A-
Ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης από τη Ροδιά και η 35χρονη Κατερίνα Καναβάκη από τις Αρχάνες είδαν τα παιδιά τους να κινδυνεύουν την ώρα που κολυμπούσαν στην παραλία του Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο.
Χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσαν στη θάλασσα για να τα σώσουν, όμως δεν μπόρεσαν να καταφέρουν να τα φτάσουν. Τα ρεύματα τους παρέσυραν και ενώ τα δύο παιδιά σώθηκαν εκείνοι χάθηκαν.
Σοκαρισμένα τα παιδιά τους, ηλικίας από 7 μέχρι και 14 ετών, δε μπορούν να πιστέψουν ότι οι γονείς τους από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν μπροστά στα μάτια τους.
Όλα έγιναν στις επτά το απόγευμα. Η περιοχή έχει ρεύματα. Οι γονείς το γνώριζαν όμως μπροστά στον κίνδυνο που αντιμετώπιζαν τα παιδιά τους δεν υπολόγισαν τίποτε.
Άλλοι λουόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν, κατάφεραν να φτάσουν τα παιδιά και να τα βγάλουν σώα και αβλαβή στην παραλία. Οι άτυχοι γονείς όμως δεν τα κατάφεραν.
Λίγο αργότερα οι δύο 35χρονοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να τους κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
Πηγή: Cretapost

Δείτε επίσης

Ελλάδα 2753362141332717097

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item