Επιτυχία για τετράδυμες από τον Πύργο -Και οι τέσσερις πέρασαν στο Πανεπιστήμιο

Είναι οι τετράδυμες του Πύργου Ηλείας, Νικολία, Αιμιλία, Χριστίνα και Μαριάννα Καρυανού, αδελφές, που πέτυχαν σε τέσσερις διαφορετικές Π...

A+ A-

Είναι οι τετράδυμες του Πύργου Ηλείας, Νικολία, Αιμιλία, Χριστίνα και Μαριάννα Καρυανού, αδελφές, που πέτυχαν σε τέσσερις διαφορετικές Πανεπιστημιακες σχολές.
Τα κορίτσια είχαν γίνει και στο παρελθόν πρωτοσέλιδο με την γέννησή τους και συνεχίζουν και σήμερα με τις επιτυχίες τους. 
Η κάθε μία έχει τη δική της προσωπικότητα και οι επιλογές τους για το μέλλον είναι ανάλογες. Και οι τέσσερις είναι απόφοιτες του 2ου Λυκείου Πύργου και από χθες φοιτήτριες σε ΑΕΙ. 
Η Αιμιλία πέρασε στη σχολή Κοινωνιολογίας Αθήνας, η Μαριάννα στην σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία στην Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σποδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. 
Οι ίδιες, μιλώντας στην εφημερίδα Πρωινή, είπαν ότι είναι πολύ ευτυχισμένες, κάτι που το εκπέμπουν άλλωστε, τα συναισθήματα δεν μπορούν να κρυφτούν, όπως και η μικρή τους αμηχανία και φυσικά οτι θα συνεχίσουν να είναι αχώριστες, χωρίς αυτό να τις ενοχλεί, αφού και οι τέσσερις έχουν εισαχθεί σε σχολές της Αθήνας και του Πειραιά. Ηταν σίγουρα μια δύσκολη χρονιά, τέσσερα παιδιά στο ίδιο σπίτι να διαβάζουν για Πανελλαδικές, αλλά τελικά τέλος καλό, όλα καλά, όπως ανέφεραν. 
Όπως είπαν, τώρα περιμένουν να ανοίξουν τα φτερά τους για τις σχολές τους και το όνειρο της φοιτητικής ζωής τις περιμένει. 
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη εντάσεις και άγχος, παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε έχοντας τη στήριξη η μια της άλλης, αλλά και των γονιών μας που στάθηκαν δίπλα μας.
Είμαστε ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την φοιτητική μας ζωή».
Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Ελλάδα 7579461700544648934

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item