Σοκ με κανίβαλο που ομολόγησε: Κουράστηκα να… τρώω ανθρώπινη σάρκα!

Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη τριών κανίβαλων στη Νότια Αφρική που ακολούθησε την ομολογία ενός εξ αυτών όταν παραδόθηκε στην αστυνομί...

A+ A-

Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη τριών κανίβαλων στη Νότια Αφρική που ακολούθησε την ομολογία ενός εξ αυτών όταν παραδόθηκε στην αστυνομία λέγοντας ότι «κουράστηκε να τρώει ανθρώπινη σάρκα».
Εμβρόντητοι έμειναν οι αστυνομικοί της πόλης Estcourt στη Νότια Αφρική, στο άκουσμα αυτής της φράσης και βλέποντας έναν άνδρα να μπαίνει στο τμήμα και να τους δίνει μέρος ενός ανθρώπινου ποδιού και ενός χεριού.
Οι έρευνες της αστυνομίας έπειτα από την ομολογία του κανίβαλου οδήγησαν σε ένα σπίτι όπου βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη. Λίγο αργότερα ακολούθησε η σύλληψη άλλων δύο ατόμων, περίπου 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι αφού σκότωσαν μία γυναίκα, έκοψαν τα μέλη της και στη συνέχεια τα έφαγαν.
Ο Thembeka Mbhele, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι και οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για δολοφονία και κανιβαλισμό. Επίσης τόνισε ότι σήμερα θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου.
Από την πλευρά του, τοπικός σύμβουλος ανέφερε ότι ένας από τους υπόπτους οδήγησε τα μέλη της κοινότητας και την αστυνομία στο σώμα της γυναίκας.
«Μας έδειξαν τα μέρη του σώματος σε ένα από τα σπίτια» είπε και συμπλήρωσε:
Όταν η αστυνομία παρακολούθησε την υπόθεση αυτή, ανακάλυψε οκτώ αυτιά σε μια κατσαρόλα στο σπίτι που διέμενε ο άντρας. Αυτό σήμαινε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα θύματα σε αυτό το σπίτι.
Ωστόσο, ο πρώην επικεφαλής του τμήματος Ψυχολογίας SAPS, Gerard Labuschagne, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τους ισχυρισμούς των συλληφθέντων και τόνισε ότι είναι απίθανο το έγκλημα να συνδέεται με αυτή τη νόσο. Πρόσθεσε επίσης ότι οι ενέργειες ενός κανίβαλου δεν ταιριάζουν με το προφίλ των συλληφθέντων.

Δείτε επίσης

Περίεργα 6483971156715153227

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item