Σοκ για Μητσοτάκη: Τον απειλούν με νέο κόμμα… Χάος στη ΝΔ

Αντάρτικο φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Πληθαίνουν τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα για το νέ...

A+ A-

Αντάρτικο φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πληθαίνουν τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα για το νέο κεντροδεξιό κόμμα των άριστων με την ονομασία 17 το οποίο θα απευθύνεται σε νεοφιλελεύθερους νέους.
Μάλιστα τα σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν να ανακοινώνεται η δημιουργία του στις 17 Σεπτέμβρη, την ημέρα της προγραμματισμένης επίσκεψης και συνέντευξης τύπου του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ δηλαδή με στόχο να τον επισκιάσει.
Την ίδια ώρα έκδηλη ήταν η απροθυμία των γαλάζιων βουλευτών στη Θεσσαλονίκη να συντροφεύσουν τον Μητσοτάκη στην παρουσία του στη ΔΕΘ.
Ήδη ενημερώθηκαν όλοι με non paper ότι ο Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την ΔΕΘ στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου και παρουσία του συνδυαστεί με ένα δεκαήμερο περιοδειών στη βόρειο Ελλάδα με την παράκληση για συμμετοχή των τοπικών βουλευτών.
Το πρόβλημα του Μητσοτάκη αυτή τη φορά στη ΔΕΘ θα είναι τεράστιο.
Ο Τσίπρας θα υποδεχθεί τον Μακρόν και με τον αέρα της συνάντησης μαζί του θα μεταβεί την επόμενη μέρα στη ΔΕΘ έχοντας στην φαρέτρα του τις θετικές εντυπώσεις που φιλοδοξεί να αποκομίσει η κυβέρνηση από την συγκεκριμένη επίσκεψη.
Την ίδια στιγμή που ο Μητσοτάκης παρακαλά, ικετεύει και ταυτόχρονα προσπαθεί να πιέσει τους ίδιους του τους βουλευτές να παραβρεθούν μαζί του στην ΔΕΘ

Δείτε επίσης

Πολιτική 1430570929542746328

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item