Στη φυλακή ο οδηγός που σκότωσε τα παιδιά έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, πήρε ο 20χρονος Γεωργιανός οδηγός του οχήματος που έκοψε το νήμα...

A+ A-

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, πήρε ο 20χρονος Γεωργιανός οδηγός του οχήματος που έκοψε το νήμα της ζωής στα δυο νέα παιδιά το πρωί της Πέμπτης στο δρόμο του Πολυτεχνείου. 

Έως τότε ο 20χρονος θα βρίσκεται κρατούμενος μέχρι την απολογία του, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροήν, η διατάραξη κοινωνιών και τέλος οδήγηση χωρίς την κατοχή διπλώματος, αφού ο 20χρονος είχε στη κατοχή του δίπλωμα από τη Γεωργία και μόνο.

Ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής εκ μέρους των οικογενειών των άτυχων νεαρών, Γιώργος Μπουζάκης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η ώρα να καταλογισθούν ευθύνες εφόσον ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί και τόνισε ότι: «όπως η Πολιτεία ζητάει από τους πολίτες πράγματα, καλό θα είναι να αναλάβει της ευθύνες της απέναντι τους για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στους δρόμους».

«Να μη γίνει ο τόπος μας από φημισμένη τουριστική περιοχή, σε κακόφημο ως προς τα τροχαία δυστυχήματα μέρος», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Δείτε επίσης

news 3847475384902983533

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item