Συναγερμός σε Ελλάδα και Ιταλία – Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι χώρες της Νότιας Ευρώπης μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη, καθώς είναι πολλά τα σενάρια ...

A+ A-

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι χώρες της Νότιας Ευρώπης μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη, καθώς είναι πολλά τα σενάρια για τον επόμενο στόχο των τζιχαντιστών.Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια ακόμα και στη χώρα μας κυρίως στα σημεία, όπου υπάρχει αυξημένη προσέλευση τουριστών.
Στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου υπάρχουν δυο οχήματα της ομάδας ΟΠΚΕ για λόγους ασφαλείας. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους στους περαστικούς, ενώ παράλληλα γίνονται και περιπολίες στον λόφο του Φιλοπάππου.
ΦΟΒΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΝΤΟΜΑΤΟΠΟΛΕΜΟΥ
Αστυνομικοί κάνουν περιπολίες με δίκυκλα στη Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης. Οι μνήμες είναι νωπές και η επαγρύπνηση είναι στο κόκκινο, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που στοίχισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους.
Ο μεγάλος πονοκέφαλος των ιταλικών αρχών είναι ο γνωστός ντοματοπόλεμος που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη Μπουνόλ, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.Πρόκειται για ένα φεστιβάλ με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.Οι αρχές φοβούνται ότι το ανεξέλεγκτο πλήθος είναι εύκολος στόχος των τρομοκρατών.
Με το δάκτυλο κυριολεκτικά στη σκανδάλη, φαίνεται πως είναι και οι ιταλικές αρχές μετά τις απειλές των τζιχαντιστων προς το Βατικανό. Αυτό μαρτυρά και η δήλωση που έκανε την Πέμπτη, ο Δήμαρχος της Βενετίας, Λουίτζι Μπρουνιάρο, ο οποίος έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να χτυπούν όποιον φωνάζει Αλλάχ Ακμπάρ.
πηγη

Δείτε επίσης

Ελλάδα 6188678530158875790

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item