Η νύφη άφησε στα κρύα του λουτρού τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη!

Οριστικός και αμετάκλητος υποστηρίζουν πως είναι ο χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και την Αλεξάνδας Χατζηγεωργίου άνθρωποι από το...

A+ A-

Οριστικός και αμετάκλητος υποστηρίζουν πως είναι ο χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και την Αλεξάνδας Χατζηγεωργίου άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον τους. Η είδηση πως ένα μήνα πριν το γάμο το ζευγάρι περνάει δύσκολες στιγμές έκανε τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, ωστόσο οι πληροφορίες η εφημερίδα Espresso κάνει λόγο για not happy end στο πολυσυζητημένο και πολυφωτογραφημένο love story.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισσάβετ Κυρίτση, δυο ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, οι οποίοι βρίσκονταν στη Πάτμο με την παρέα τους και έκαναν κοινές αναρτήσεις στα social media, έριξαν πολύ άγριο καυγά, που είχε ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πει το «τέλος» και να διώξει τον ηθοποιό.
Εκείνος πήρε άρον άρον το πλοίο την επόμενη ημέρα για Πειραιά, ενώ η πρώην αγαπημένη του παρέμεινε στο νησί της Αποκάλυψης με τους φίλους της. Μάλιστα, όπως τους ανέφερε, ο λόγος του χωρισμού τους ήταν αρκετά σοβαρός και τέτοιος που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει στο πλευρό του Μπουρδούμη, πόσο μάλλον να παραμείνει σε mood γάμου!

Δείτε επίσης

Lifestyle 445351404570800691

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item