Ελεύθερος ο γιος του Κώστα Πρέκα. Κυκλοφορεί ημίγυμνος και δέρνει, λένε οι κάτοικοι

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιος του Κώστα Πρέκα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από επίθεση σε μία μητέρα που περπατούσε μαζί...

A+ A-

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιος του Κώστα Πρέκα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από επίθεση σε μία μητέρα που περπατούσε μαζί με το παιδί της στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γιος του Πρέκα είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική. Τώρα όμως είναι και πάλι ελεύθερος.
Κάτοικος του Χαλανδρίου είπε στην εφημερίδα Espresso, ότι οι κάτοικοι δεν τολμούν να βγάλουν βόλτα τα εγγόνια τους.
Συγκεκριμένα, κάτοικος του Χαλανδρίου ανέφερε μεταξύ άλλων και το εξής περιστατικό: «Περπατούσε η μητέρα μου στην οδό Θουκυδίδου, την προσπέρασε και γύρισε και τη χτύπησε. Ταράχτηκε. Είναι 82 χρονών. Έχει χτυπήσει και άλλους φίλους μας. Το παιδί είναι άρρωστο. Κυκλοφορεί ημίγυμνος. Άλλοτε είναι περιποιημένος και άλλοτε βρώμικος. Κοιτάζει σαν αγρίμι. Για αυτό δεν κάνουμε μήνυση. Μάθαμε ότι μπορεί ο δήμος να θέσει θέμα στην Πρόνοια. Δεν τολμάμε να βγάλουμε βόλτα τα εγγόνια μας. Έχει γίνει πολύ άγριος. Βρίζει συνέχεια. Εγώ τον έχω δει και έχω φύγει άρον άρον. Περνά και δέρνει, ρίχνει σφαλιάρες…».

Δείτε επίσης

Ελλάδα 3109228274389511399

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item